5

Costner negatív karaktert játszik a Django Unchainedben

Kevin Costner anno sztárnak számított, de egy-két bukta után belátta, hogy ideje lejárt és beérte kisebb költségvetésű filmekkel és egyszerű mellékszerepekkel is beérte. A New Daughter horror után megijedhettünk, hogy a színész elveszítette a maradék józan eszét és az efféle silány, DVD-re száműzött projektek irányába indult el, ám Costner hamar magára talált. A Superman rebootban a főhős földi apját játszhatja, de játszani fog Quentin Tarantino westernjében is.

Nem fogható rá, hogy Costner karrierje során sok kegyetlen, negatív figurát játszott volna el. A Django Unchainedben a szadista Ace Woodyt alakíthatja, aki a férfi rabszolgákat képzi ki harcosokká, hogy azok a fehéreket szórakoztassák, a fekete nőket pedig prostitúcióra kényszeríti. Természetesen Calvin Candle felügyelete alatt ténykedik, Candle-t Leonardo DiCpario fogja játszani.

A sátáni vigyort az arcukról Jamie Foxx fogja letörölni, ugyanis a Christoph Waltz által játszott fejvadásszal toppannak be a ranchra, ahol bizonyára némi diskurálást követően megütközik a két fél egymással.

5 komment

  1. Egyre jobban és jobban hangzik ez a film 🙂 Legutóbb Tarantino Waltz-nak adott egy jó nagy lökést Hollywood irányába, talán Costner-t ő fogha újra sztárrá csinálni? 🙂 Ha jól játssza a karaktert, lazán felkapottá válhat megint a neve.

  2. Épp a napokban néztem Costner egyik méltatlanul elfeledett filmjét, A jövő hírnökét (The Postman). Nem tudom, láttátok-e már, de nekem nagyon bejött! Közel 3 órás, de már szinte epic.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *