8

Swank akciózni fog

Hilary Swank inkább drámai szerepepeiről ismert, az akció műfaja számára idegen terület, a legutóbbi horror-thriller kiruccanásait  (A tíz csapás, Resident) pedig jobb ha elfelejtjük. A színésznő régóta keres egy olyan témát, amely remek lehetőséget biztosítana számára, hogy akcióhősként domboríthasson. A Radical Pictures ajtaján kopogott, megkérte őket, hogy kutassanak fel egy tetszetős projektet.

Barry Levine, a Radical elnöke jelentette be, hogy megvan az alapanyag, a Shrapnel képregény mozis változatában játszhatja Swank a főszerepet. A színésznő megerősítette, hogy leszerződik a produkcióra, azt is megjegyezte, hogy már csak azért is tetszik neki a tervezet, mert többrétegű és mélységgel rendelkező karaktert formálhat meg, ami ebben a műfajban igazán ritka.

2250-ben játszódik a cselekmény, a Vénuszon 5 év háborúskodás után a tengerészgyalogosok (űrgyalogosok?) az utolsó szabad kolónia ellenállását is megtörik. Azonban egy nő újraszervezi az ellenállást és csapatait a katonák ellen vezeti, a cél a szabadság elnyerése.

8 komment

  1. @desmondwallace: nem hiszem, hogy létezik történet, aminek ha két mondatban leírnád a vázát, akkor az meg tudna fogni bárkit is.
    amúgy is lényegtelen miről szól egy film története, nagyon jó sztorikat is basztak már el csúnyán, és nulla cselekményű (vagy elmesélhetetlen) alkotásokból is készült már fergeteges

  2. @desmondwallace: ki tudja 240 év múlva mit művelünk majd ott 😀 majd terraformálják, valahogy kiiktatják az üvegházhatást, és akkor a légnyomás, meg a hőmérséklet is normalizálódik 🙂
    ez egy scifi basszus ne ilyeneken akadj már fenn.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *