8

Rémült arcok a Shark Night 3D horror képein

Hogy is szokott kezdődni? Először a muri, az öröm, boldogság, majd jöhet a sikoltás és a rémüldözés. A Shark Night 3D képein is pont ugyanezt lehet látni, csak a cápa hiányzik, egy uszonnyal kell beérnünk?

Besorolás PG-13, sajnos nem lesz nagy durvulás, nem is csoda, a jó testű fiatalok láttán muszáj csorgatnia a nyálát néhány tininek. A sztori kb abban merül ki, hogy kikapcsolódni indul egy baráti társaság, majd a bulira bekukkant a vérengző fenevad. David Ellis dirigálta a produkciót, tőle a Kígyók a fedélzeten (Snakes on the Plane) horrort láthattuk, illetve a Végső állomás (Final Destination) második és negyedik felvonását vezényelte le.

8 komment

  1. Ja, és csak PG13? Ezek szerint a Piranha brutaliítását senki se meri bevállalni? Valahol nem is csodálkozom, az már tényleg nagyon kegyetlen volt még nekem is:D De azért PG-13, egy ilyen filmben?:O fura, mindenesetre ettől még lehet véres.

  2. @COLT: a péntek 13 (2009) egyik jelenete hasonlít a képre. ha jól emlékszem az van benne, hogy a srácokat kilövi a partról nyílpuskával, miközben mennek a motorcsónakkal. a csaj meg nem tud kimenni a vízből

    a második csaj nagyon bejön, de az első tényleg csak hátulról…

  3. @kotelhuzas: Köszi, bár szerintem egy kis félre értés történt, én arra a képre gondolok ami a legkisebb, ahol valami búvár úszik valami dög elől:) Engem az érdekelne, Péntek 13-at meg úgy ahogy van megvan mind, de a 7. rész után nem néztem őket, az még oké hogy nekem angol nyelvű mind, értem miről szól, csak a 8adikat egyszer elzártam mert elmentem itthonról, azóta nem kapcsoltam vissza:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *