0

Rövid hírek

0mk

Mila Kunis nem csak dögös, hanem jó arc is. Amikor Scott Moore amerikai tengerészgyalogos feltöltött egy YouTube videót, amiben elhívta Milát a novemberi tengerészgyalogos bálra, biztos nem gondolta, hogy lesz is belőle valami, ennél nagyobb hülyeségekkel is szórakoztatják magukat Afganisztánban, amikor éppen nem lőnek rájuk. Justin Timberlake mutatta meg a színésznőnek a videót, aki igent mondott a meghívásra.

 Michael Chiklis (The Shield) lesz Jason Statham ellenfele a Parker című thrillerben. A rendező Taylor Hackford (Az ördög ügyvédje, Ray), és Jennifer Lopezzel tárgyalnak a női főszerepről, de a film így is várós, a Statham mindent nézhetővé tesz, még Lopezt is. A forgatás augusztusban indul New Orleansban.

0bdCameron Diaz, Jennifer Lopez, Brooklyn Decker, Anna Kendrick és Chris Rock után Elizabeth Banks is csatlakozott a What to Expect When You’re Expecting romantikus vígjáték szereplőihez. Ezek alapján ez is olyan sok szálon futó kaleidoszkóp filmnek tűnik, mint a Valentine’s Day vagy a Love Actually. A tavalyi Eat, Pray, Love-hoz hasonlóan a What to Expect is egy bestseller motivációs könyvön alapszik, és ha ez is bejön, ki tudja milyen nem-fikciós könyvekre csap még le Hollywood. Installing Linux for Dummies az Expendables szereplőgárdájával?
Johnny Depp nagyon otthon van a Disney-nél. Miközben a színész a Kalózok 5. részét fontolgatja, Depp produkciós cége, az Infinitu Nihil összeáll a Disney-vel két projektre, a Depp lehetséges szereplésével. Az egyik a ’70-es évekbeli The Night Stalker TV film mozis változata, a másik egy film Paul Revere éjféli lovaglásáról, ami az amerikai szabadságharc egy legendás mozzanata.
Chris Hemsworth (Thor) James Hunt brit F1 pilótát szerepéről tárgyal Ron Howard következő filmjében. A Rush Hunt és Niki Lauda ’70-es évekbeli rivalizálásáról fog szólni. Még semmi sem bztos, de Hemsworth biztos játszani fog a 2013-ra várható Thor folytatásban, úgyhogy a Rush valószínűleg jövő év elején jelenne meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *