10

Pókember az EW-ben

Az Entertainment Weekly hozta le a képeket, amelyen szemügyre vehetjük Andrew Garfieldet Pókember kosztümben és a hálóvetők is kaptak egy külön oldalt. A Sam Raimi-féle verzióban a képregényhős képes volt saját maga hálót szőni, itt viszont már visszatértek az alapokhoz és elővették a jó öreg hálóvetőt.

10 komment

  1. Igazábol örülök hogy újrakezdték. A Tobey Maguire filmek egyszerüen fájdalmasan szarok voltak. Pókemberből egy töketlen életfájdalommal teli emberi roncs lett… Nem tetszett a rucija amikor először kiszivárogtak a képek. De most nagyon bejön. Nagyon ott van! Igazából sokat várok tőle. De ami nem igazán tölt el örömmel az a hálóvető visszahozása. Az nagy ötlet volt h kihagyták. Érdekes lesz h hogy találja ki. Meg az is érdekelne h hogyan fogja elkészíteni ezt a rucit! 😀 Vagy úgy rendeli a neten? 😀 😀 😀

  2. A Raimi filmek nekem nagyon nem jöttek be, elég gáz volt mind. Örülök, hogy újrakezdték, van esély, hogy végre legyen egy normális Pókember film.

  3. @(MajMar) batmanhungary.blogspot.com: Sztem régen is szarok voltak, most is azok… A 2. részen kívül nem igen értékelhető egyik film sem, de ezt is csak Alfred Molina Dr. Octavius-ának köszönhetik… Amúgy sztem jó lesz ez az új, Marc Webb tuti bele fog vinni valami egyedi vonást, Andrew Garfield meg már nem egyszer bizonyította, h képes jól játszani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *