7

John Carter előzetes – Taylor Kitsch a Marson

Edgar Rice Burroughs regénysorozata alapján készül a John Carter sci-fi. Fogták a Wolverine – ből Taylor Kitsch-et és Lynn Collinst és átemelték ebbe a produkcióba. Kitsch-ből sztárt akarnak faragni, ez nem vitás, hiszen a mutáns Gambit megformálása után egy sikervárományos produkcióra szerződtették le, e mellett pedig a Torpedó játék mozis verziójában (csatahajók a földönkívüliek ellen) játssza az egyik központi karaktert. A színész egy polgárháborús veteránt alakít, aki a Marson találja magát, itt pedig akaratlanul is hőssé válik. Willem Dafoe lesz Tars Tarkas, Ciarán Hinds Tardos Morst alakítja, James Purefoy Kantos Khan bőrébe bújik bele.

A könyvben morcos, félelmetes lények és amazonok mászkálnak a planétán, mivel a Disney égisze alatt zajlanak a munkálatok biztosra vehetjük, hogy nem lesz túlságosan sok rémisztő helyzet és senki nem lesz túlságosan lengén öltözve. Andrew Stanton ténykedett a rendezői székben, az úriember eddig a Pixar műhelyében ténykedett, neki köszönhetjük a Wall-E-t és a Némó nyomábant (Finding Nemo). Ez élete első élőszereplős műve. Az első előzetes elég érdekes, de ha nem tudnánk, hogy mi is lenne a Peter Gabriel egyik számával megspékelt videó, akkor bizony akár nagy katyvaszként tekinthetnénk reá.

És a szinkronos változat

 

7 komment

 1. @suo tempore: Az indiánok elől menekült, elbújt egy barlangba és hipp-hopp a Marson van. Hogy miért, azt még szerintem az író se tudta 🙂
  Másfél éve várok már erre az előzetesre, és egész jóra sikerült. Ha jól láttam Mark Strong is tiszteletét tette benne 🙂

 2. Jeeeeeeeeeeeeee!!!:D
  Én már cirka 20 éve várok erre az előzetesre!
  Nem rossz, bár a JC elég nyikhaj, baby facedre sikerült, de ez legyen a legnagyobb baj. Gambitként nem volt rossz a csávó.
  Ja meg Dejah Thoris nem tűnik túlzottan vörösnek, ha a kékek jók voltak az Avatarban, akkor nem értem itt mért nem lett vörösebb a nő.

 3. Furcsa ez a depi zene alatta (Tom Waits?), jobban illett volna hozza a szokasos bam ba dam ba dam BLAAAAM dadam dadam BlAAAAM. Ez olyan mint a Tear Drops az Assassin Creed elozetesben, tul magasroptunek kepzeli magat.

 4. Kérdést intéznék azoknak, akik szerint a Cowboys & Aliens átlépi azt a bizonyos határt: na ehhez a viktoriánus-űrlényes perzsia hercegéhez mit szóltok?

 5. igazából már abba bele lehet kötni hogy van rajtuk ruha és nem csak pár fém dísz, amúgy én örülök hogy
  nem kenték be vörösre a csajt ő így szép.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *