12

Johnston Boba Fett spin-offot akar

Joe Johnston az Amerika Kapitányt promózza éppen és az egyik interjú során mentoráról, George Lucasról kérdezték. A rendező elárulta, hogy szeretné elkészíteni a Star Wars spin-offját. “Rá akarom beszélni George-ot arra, hogy csináljunk egy filmet Boba Fettről. Szeretném megrendezni, igazán szórakoztató lenne.” – mondta Johnston. Az úriember jó ideig Lucas mellett dolgozott, a Star Warsnál effektesként és designerként ügyködött. Többek között segédkezett Yoda, a Millenium Falcon, az X-Wing vadászgépek megtervezésében és Boba Fett ruházata is a nevéhez köthető. Rendezői karrierje a Drágám, a kölykök összementek és a Rocketeerrel vette kezdetét.

 

12 komment

 1. Nekem tetszik az ötlet, elég sok rejtély övezi ezt a karaktert, bár lehet h ezzel csak lerombolnák a róla kialakított képet… :S

 2. Nagyon nem kéne. Nem is túl érdekes karakter, számomra legalábbis. Plusz volt róla szó párszor a CW sorozatban is, ennyi bőven elég volt belőle.

 3. @Buchek8: nem túl érdekes?!?!

  Kult karakter, csak jelzem. 😉

  Én örülnék egy spin offnak, de kicsit félnék is tőle, hogy el ne vigyék valami délelőtti matiné felé, mint a CW sorozatot…

 4. Rocketeer? Inkább ne, jó? Eleget ártottak így is a franchisenak mostanában. Jarjar spinoff nem lesz?

 5. @Buchek8: hogy miért lett kult, azt én se tudom, de a trilógiában (mármint az eredetiben) abban a kevés játékidőben, melyet a vásznon tölt az pont elég volt hozzá, hogy az egész SW univerzumnak az egyik legkedveltebb tagja legyen.

 6. @doggfather: az örweg részekben mellékes fazon volt. Zsebre tette a Calrissian által elfogott Solót, leszállítóüta jabbábnak aztán a Sarlac gyomrában végezte. Nem volt komoly ellenfél. Az új rsézek sok ökörséget tartalamztak, szerintem az egész jango fettes ökörség nem kellett volna. Egy fejvadász sörepdékre alapozni a Köztársaság hadseregét elég vicces…

 7. @ZF2: azért lett benne az újban, mert a régiben kult figura lett. Elhiszem, hogy nehéz ezt elfogadni, de így van.
  És tényleg nem sokat szerepelt azokban sem, akkor is az.

 8. @doggfather: na igen, a régi sorozatban ha felraktad a lábad az asztalra már nazyon laza voltál, azóta kicsit tiovábblépett a világ. Sajna mind Jango mind boba szinésze elég kevés, uyganaztn éreztem mint a kis anakinnél, hányzik belőle az amitől a karaktert önmagában szeretni lehet. Nekem az Sw a 3 film, a kéoptregények, regények vagy az Ewoks már sok volt.

 9. @ZF2: :D:D

  nem tudok mit írni az érveidre, egyszerűen csak annyit, ha lesz spin off, akkor Bobba az egyetlen amelyik a rajongóknak is tetszhet, mert maga a figura már tetszik.
  Mással még azért könnyebb lenne elrontani…

 10. pár éve olvastam valahol hogy Yodarol is akartak csinálni egy külön filmet.

  de azóta nem lett belőle semmi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *