4

Goyer veti papírra a Godzilla forgatókönyvét

Roland Emmerich Godzilla filmje egyetlen dologban volt a hatalmas: a szörny mérete valóban gigantikus volt, de elég szerény bevételre sikerült szert tenni. A Legendary Pictures azonban megpróbálkozik azzal a feladattal, hogy a bankszámlájukat teletömjék és a nézők is elégedettek legyenek. Már hónapokkal ezelőtt meglelték a megfelelő rendezőt Gareth Edwards személyében, aki korábban a kisköltségvetésű Monsterst szállította le. Úgy hírlett, hogy 2012-ben már tombolhat a szörny, azonban erre elég kevés az esély, már csak azért is, mivel a forgatókönyvhöz még csak most láttak hozzá.

David S. Goyerre hárul a feladat, hogy elfogadható forgatókönyvet kreáljon. Brian Rogers producer azt mondta azt szeretnék, hogy a 3D-s Godzilla rebootra úgy tekintsenek, mint a  Batman: Kezdődikre (Batman Begins). Annak a szkriptjét is Goyer vetette papírra, így Rogers nem a levegőbe beszélt, amikor a Denevérembert emlegette,  valóban megpróbálnak összehozni egy ütős alkotást. Bár azért Edwards nem egy Christopher Nolan.

Egyelőre a sztori nem ismert, az viszont bizonyos, hogy a címszereplő más szörnnyel vagy szörnyekkel fog birokra kelni.

4 komment

  1. nem értem miért nem hozott eleget, akkora hájp volt körülötte…jó volt, de lehet,h csak a szereposztás miatt

  2. mondjuk a wikipedia szerint 130milliobol keszult el, es 350millat termelt….:D szal nem ertem en se…egy folytatast tokre megneztem volna mert ugye egy tojas tulelte a robbanast. de szereposztas tenyleg jo volt nagyon!

  3. @Goddamn90s: 130 millióból készült, de olyan marketing kampányt nyomtak, hogy belerengett a föld. Minden utcasarkon 10 poszter, minden nap új tv spot, stb, ehhez képest Amerikában csak 136 milliót hozott. A marketing egyébként több, mint 100 millió volt. A játékárúsoknál meg ott ragadtak a bábúk, mert alig kellett az embereknek. Szóval a 380 milliós bevétel nem lett volna rossz, ha nem rohadt sokat költenek a marketingre. Hiába promózták, csak nem hozott kimagasló összeget. Ezért is inkább nem erőltették a folytatást. Pedig jöhetett volna, a film szerintem elég jó szórakozás volt. A Monsters számomra gyötrelem volt, ezért nem hiszek Edwardsban, de majd meglátjuk mihez kezd a kultikus szörnnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *