10

Folytatódik a Monsters

Gareth Edwards februárban beszélt arról, hogy egyelőre nem akarja elkészíteni a Monsters folytatását, de ha a produkciós cég úgy dönt, hogy nélküle lát hozzá a második felvonáshoz, akkor áldását adja rá. Nem fog a projekt körül sündörögni és megmondani, hogy mit csináljanak vagy éppen mit ne forgassanak le. A Vertigo Films be is jelentette, hogy a második részt Brent Bonacorso és Jesse Atlas fogják levezényelni. Edwardshoz hasonlóképpen ők se hallattak igazán magukról eddig a filmiparban, de itt a nagy kiugrási lehetőség, hiszen az első rendezője is már a Godzilla előkészületein munkálkodik. Edwards hiába mondta, hogy nem vesz részt a filmben, producerként egyengeti a sequel  útját.

A Monsters 2 5 millió dollárba fog kerülni (az első fél millióból kijött) és szeptemberben látnak hozzá a forgatáshoz. A rendezők azt ígérik, hogy az előzőhöz hasonló minőségű produkciót tesznek le az asztalra és más területeket is bemutatnak, a szörnyek pedig teljesen másmilyenek lesznek. A történet egy testvérpárra koncentrál, akik egymást szeretnék megtalálni.

Az első részből kiderül, hogy egy Közép-Amerikában becsapódott űrszonda idegen létformát is szállított, amelyek aztán el is szaporodnak, Mexikó pl. veszélyes övezet, a fertőzött zóna határait a katonaság ellenőrzi. Egy újságóra az a feladat hárul, hogy főnöke lányát átkísérje ezen a területen.

10 komment

  1. Nekem a Monsters 2010 egyik legjobb filmje lett. Hangulatos, jó a sztori és a karakterek, remélem lesz olyan jó a második rész is.

  2. Szerintem nagyon gagyi volt.Az egészet azzal reklámozták,hogy húú de kis költségvetésből készült,de olyan is lett… Tömör unalom és semmittevés.Inkább az a cím kellett volna neki,hogy 2 ember megy.kb 🙂

  3. Nekem sem tetszett, a két főszereplő ment, mendegélt, dumált, ment ment. A szörnyeket alig mutatják, abszolút unalmas volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *