10

Terry Jones újra rendez

Terry Jones nevéhez olyan klasszikusok megrendezésre kötődik, mint a Gyalog galopp (Monty Python and the Holy Grail), a Brian élete (Life of Brian) és Az élet értelme (The Meaning of Life), a 80-as évek végétől azonban nem sok mozis produkciót tett le az asztalra, még 1996-ban elkészítette a Békavári uraságot (The Wind in the Willows), azóta inkább csak narrátorkodik egyes művekben. Ám most ismét belehuppan a rendező székbe az Absolutely Anything kedvéért. A forgatókönyvet maga Jones írta Gavin Scott-tal közösen, a történetről  nem árultak el semmit, csak annyi ismeretes, hogy lesznek benne földönkívüliek, beszélő kutyák és egy rakat hülye dolog. A főszerepet John Oliver fogja játszani, Robin Williams pedig Dennis, a kutya hangját fogja kölcsönözni. Ezen kívül Jones megkereste a Monty Python-os kollégáit (John Cleese, Michael Palin, Eric Idle, Terry Gilliam) azzal a céllal, hogy a filmbeli űrlények az ő hangjukon szólaljanak meg.

10 komment

  1. @Kicsi Kacsa: Nekem is megvan magyarul, ha jól emlékszem, ráadásul dvd, igaz, csak digitálisan. Eredetiben tényleg jobbak Pythonék.

    Amúgy ezt a másik Terry rendezte, gondolom, azért nem említi a cikk. A hal neve Vandában meg nem is szerepelt.

  2. @Hello Sailor: Jó a magyar felirat is, nincs is vele semmi gond. Tulajdonképpen csak azon csodálkoztam, hogy eddig még nem mutatták be moziban, nem adta le egyik magyar tv sem. Pedig nagyon jó film, még ha csak a fele banda játszik is benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *