4

Hereafter előzetes – Eatwood újabb filmje

Clint Eastwood az Invictus sport-dráma után a Hereafter misztikus thrillerhez látott hozzá, ebben ismét együtt dolgozhatott Matt Damonnal. Bryce Dallas Howard, Cecile de France és Mylène Jampanoïis látható lesz a produkcióban, amelynek forgatókönyvét Peter Morgan körmölte le. Eastwood a DreamWorks égisze alatt akarta összehozni a filmet még 2008-ban, de nem sikerült elérnie, hogy zöld utat kapjon a tervezet, ezért megkérte Steven Spielberget, hogy hadd vigye át más stúdióhoz.

A Hereafter történetének a középpontjában három ember áll:  egy francia újságírónő, aki túlélte a 2004-es cunamit, egy londoni iskolás srác,  akinek a cunami alatt hunyt el az ikertestvére és egy keményen dolgozó munkás, aki képes a halottakkal kapcsolatot teremteni és látja is őket, de nem nagyon szeretne képességéből profitálni.

4 komment

  1. Nagyon remélem hogy az Oscaron ez a film minden fontos kategóriában ott lesz! Mert megérdemli ahogy látom! Clint Eastwood a Legjobb rendező! Fejet hajtok előtte! Ismét egy remek filmet hoz nekünk!

  2. Imádom, ahogy Eastwood képes isteni magasságokba emelni egyes karaktereket a hibáik ellenére is. Szinte biztos vagyok benne, hogy megint egy remekművet láthatunk tőle, ahogy azt már megszokhattuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *