6

Rodrigueznek ajánlották fel a Deadpool rendezését

A Deadpool rajongóinak többsége bizonyára kiakadhattak a Wolverine filmen, ugyanis a figurát teljesen kiherélték a produkcióban. Ezek után mindenki joggal tehette fel a kérdést, hogy mi lesz így a Deadpool mozifilmmel? Lauren Shuler Donner persze próbálta nyugatni az embereket, elmondása szerint a produkcióval majd helyreteszik azt, amit elcsesztek. Később a figura megalkotója, Rob Liefeld találkozott a filmkészítőkkel és leírta, hogy ezúttal az öngyógyító képességgel rendelkező zsoldos ezúttal kosztümben lesz látható és áttörik azt a bizonyos falat, azaz a főhős tudni fogja, hogy ő cska egy képregényfigura/mozis szereplő.

Egy igen fontos dolog azonban még hátravan, szerezni kell a projekt élére egy rendezőt. A Fox stúdió nem is oly rég Robert Rodrigueznek ajánlotta fel a rendezői széket. Rodriguez produkciós cége és a Fox jó munkakapcsolatot ápol egymással és a stúdió lépése azt jelenti, hogy teljesen elégedettek a Predators filmmel és a Machete-vel, előzőnél Rodriguez producerként, utóbbinál rendezőként is részt vett, korábban pedig A majmok bolygója előzményeit bemutató tervezetet bízták volna rá. Rodriguez még nem mondott igent az ajánlatra, jelenleg gondolkodik a válaszon.

Rodriguez a nyáron lát hozzá a Kémkölyök 4-hez, aztán elviekben rá fog érni, hiszen a Sin City folytatására még várnunk kell, a Vörös Szonja pedig nem ő fogja dirigálni, a Jetson család mozis változatát pedig már lemondta.

6 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *