31

A legdögösebb, sci-fi filmekben látott csajok

Mikor beszélünk egy filmről és megemlítejük annak tetszetős mozzanatait, humoros szövegeit, effektjeit olykor hozzátesszük: Ja és jó volt benne a csaj is. A sci-fi filmekben is láthattunk néhány olyan szereplőt, aki a gyengébbik nemet képviseli (előfordul olykor, hogy nem is annyira gyengék) és a produkció végén sokáig megmarad emlékezetünkben.   Milla Jovovich például szépen szétrúgta pár rút űrlény fenekét, de Sigourney Weaver is elpusztított néhány rút dögöt az Aliens-ben. Megan Fox viszont a Transformersben leginkább csak látványelemként funkcionált, a Barbarellában Jane Fonda pedig a film eleji sztriptízével megalapozta a hangulatot. Az ugo.com összeszedte a szerintük 50 legdögösebb sci-fiben látott hölgyeményt. Képviselteti magát a listán többek között Weaver, Scarlett Johansson, Radha Mitchell és Daryl Hannah is. Hiányolom a felsorolásból Alexa Davalost, aki a Riddickben fog látható, az alábbi kép őt ábrázolja. Ha rákattintasz megnézheted az ugo összeállítását.

31 komment

 1. Agyfaszt kapok az olyan oldalaktól, ahol egy 50-es listát 50 külön oldalra raknak, tölse csak le a barom 50-szer a reklámjaikat. Sigurney Weaver-ig bírtam…

 2. Carrie Fisher nagyon tuti volt 32 éve 🙂
  Amikor eljátszotta a szende Leia hercegnőt, civilben drogfüggő volt és dugott mint a gép. 🙂
  Jobb csaj volt, mint a mai műnők, az biztos.

 3. Carrie Fisher meglepett az első helyen – ha ez nem felsorolás. De mivel ebben is volt Tank Girl, végre megnéztem azt a filmet 😉

 4. Carrie Fisher és Sigourney Weaver, ez egyértelmű. Ilyen Megan Foxokkal ne basszuk már szét a szépen induló hétvégét.
  Nevenincs nyámnyilákat ne rakjunk rá a listára 🙂

 5. Gyermekeim, minden tiszteletem Megan Foxé, noha ezen az egyetlen képen kívül még nem láttam róla semmi használhatót. Az első nagy találkozások meghatározók, és vannak, akik tőle gyengültek el először. Ámde ha vérbeli versenyzőre vagytok kíváncsiak, még mai szemmel is ajánlhatom kiegészítésként Raquel Welch ikonikus személyét Cora vagy Loana szerepében, 1966-ból. De ha Leia nyert (és a Jedivel ott is a helye az 50-ben), akkor Ardala hercegnő is szimpatikus lenne Pamela Hensley domborításában.

  Amikor megláttam Sarah Connor nevét, azt hittem, hogy a Terminátor 2 egy képe fog következni. Az után a film után az MTV Music Awards közönsége olyan ovációval fogadta őt díjátadói szerepében, amilyet még Steven Tyler sem kapott, aki, ha jól emlékszem, ott állt mellette.

  Rajzfilmfigurákat idetenni kissé különös dolog. Én sem sorolnám fel életem legjobb női között Jessica Rabbitet, mondjuk. Viszont örültem, amikor több évtizedes figurák is felbukkantak, Sigourney Weaver, Kelly LeBrock, Erin Gray, nagyon helyes.

 6. 50? Van ennek a számnak értelme? Készült egyátalán a némafilmek óta 50db mainstream sci-fi?
  Miért nem egyből az év 365 legmadárcsicsergősebb napját szavazzák meg, vagy a 386 legdögösebb képviselőt?
  Egy best of… listának szerintem max 10-esnek szabadna lennie.
  Vagy attól félnek, hogy a nerdök szétDoSolják a szervert, ha Leia hercegnő nincs a listán?
  Pfffft…

 7. @kovi1970: ha rákattintottál volna a képre, ahogy koimbra is írta, akkor láthatnád a képeket és nem kéne itt trollkodnod.

  sajnálom, hogy a fireflyból csak egy hölgy szerepel a listán, a többi hölgy sem utolsó látványnak 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *