1

Wonderful World előzetes

Matthew Broderickről is lehet néha hallani, régebben nagyobb népszerűségnek örvendett a színész, talán a Godzilla melegítette fel egy kicsit a karrierjét, majd még a Bigyó felügyelővel tudott egy kisebb sikert elkönyvelni, azóta viszont ne mondhatnám, hogy olyan sokszor kerül szóba a neve. Broderick játssza a főszerepet a Wonderful Word drámában, partnere Sanaa Lathan (AvP: R, Időzavarban) lesz.

Broderick alakítja Ben Singert, aki lecsúszott folk énekes, marihuána kedvelő, no meg csak hétvégenként láthatja  gyerekét. Egyik haverjával, a szenegáli Ibou-val lakik együtt együtt, aki hirtelen kórházba kerül. Itt ismerkedik meg Ibou egyik rokonával, Khadival, akivel később közelebb kerülnek egymáshoz.

Az elsőfilmes Joshua Goldin rendezte a produkciót, január 8-án mutatják be limitáltan a mozikban Amerikában. Nem tudom mennyire fogja érdekelni az embereket, miután előtte már nem sokkal Jeff Bridges szintén eljátssza a Crazy Heartban a lecsúszott, nem igazán ápolt karaktert.

Egy komment

  1. Broderick nagy kedvenc, kár hogy a Producerek óta nem láttam tőle egy értékelhető alkotást sem 🙁 Jó lész végre egy értelmes filmben látni. Mégha csak egy ilyen eléggé sablonos sztorisban… 🙁 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *