5

Az Asylum következő remekművének az előzetese

Ugye tisztában van vele mindenki milyen filmeket tett le eddig az asztalra az Asylum. A stúdió gyakorlatilag igénytelen, ótvar, nézhetetlen produkciókat tud összehozni, viszont ebből totálisan jól megélnek. Hogy csinálják? Egyszerűen, veszik egy ismertebb film címét, kicsit átírták (pl. Transformersből Transfmorphers, Terminatorból Terminators), aztán a film megjelenésével egy időben beküldik az adott művet a DVD piacra, az óvatlan, figyelmetlen vásároló pedig csak otthon veheti észre, hogy milyen termékkel lett gazdagabb.

Most viszont kicsit belehúztak a srácok az Asylumnál, idén már többször is szóba jött, hogy film készül Edgar Rice Burroughs könyve a John Carter of Marsból, erre ők gyorsan összedobták a Princess of Mars alkotást.  A főbb szerepekben Antonio Sabato, Jr. és Traci Lords láthatóak. Íme a teaser, alatta pedig pár képet láthattok elrettentés gyanánt.

5 komment

  1. Ezaz űrkoma nagyon emlékeztet valakire, de ha az életem múlna rajta, akkor sem jönnék rá, hogy kire… 🙂

  2. A “Terminátors”-nak a magyar címe is “zseniális”: Nincs Megváltás. 😀
    Komolyan mondom, amikor megláttam a boltban a DVD-borítón, percekig hangosan röhögtem. Tuti hülyének nézett, aki látott… 🙂

  3. Pedig a film alapjául szolgáló könyv nagyon jó, de gyanítom, hogy a “nagy” produkciót is el fogják szúrni, csak nem ennyire.

  4. Nem akarom elhinni, hogy csak abból megélnek, hogy az emberek figyelmetlenségből rendelik meg a szart.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *