14

Universal Soldier: Regeneration előzetes

A hétvégén szemügyre vehettétek a Tökéletes katona harmadik részének a poszterét, most pedig az előzetest tekinthetitek meg. A film DVD-n fog érkezni. Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme is visszatér a folytatásra, így aki csalódott a második részben az talán ad esélyt ennek a produkciónal. A producereknek Van Damme mondta, hogy hozzák vissza Lundgrent, az lenne csak az igazi jó móka. Pluszként pedig Andrei Arlovski MMA versenyző is szerepet kapott az akciófilmben.

Egy csapat terrorista Csernobilban akar robbantani, amelynek hatására szásszor halálosabb rádioaktív felhő keletkezne, mint a nagaszakii és a csernobili együttvéve. Luc Deveraux-ra (Van Damme) vár a feladat, hogy lerendezze a problémát.

A filmet John Hyams rendezte, eredetileg Simon Fellows dirigálta volna, ám ő végül mégis nemet mondott.

14 komment

 1. már a kgst-s autók kivételével látszódik hogy óccsó film ez nagyon egy gyártelepen leforgattak szépen mindent és ennyi. uwe boll is megirigyelné 😀

 2. @koimbra: Hát attól még lehetne jó, ha mondjuk valami nagyon olcsó országban tolnák le a forgatást!XD Mondjuk Romániában, és akkor lehetne éleslőszert, meg egyszerhasználatos statisztákat is használni!

  Engem sajnos ez a folytatás nem győzött meg.

 3. nekem alapvetoen a film otletevel van problemam.
  mert az oke, h “ujrahasznositjak” a jo kis katonak testet, nem ereznek, nem gondolkodnak, de…
  de attol, h 1 kicsit felpumpaltak, az a test meg mindig hus es ver. tehat szejjel lehet loni, ripityara lehet szaggatni. ezek nem tokeletes katonak, szimplan csak iranyitott zombik.

 4. @koimbra: már ha meglátok egy E38-as 7-es bimmert egy filmben látszik hogy óccsó lett a film mert az még itthon is max 1 milla 😀 ha meg vmi selejtesset akkor csak 500 hogy épp hogy guruljon…

 5. A trailert látva először próbáltam optimista lenne, de megint megnéztem és már úgy érzem nagy szenny lesz. Van Damme-nak egy esélye volt, a The Expendables, de hát szegény meghülyült.

 6. Jaj, hát ez az előzetes fájt. Rettenetes lesz, de nem baj, majd biztos leadja ezt is a tévékettő. Azt meg a múltkori posztban és ebben is többször elolvastam egymás után, hogy “Egy csapat terrorista Csernobilban akar robbantani, amelynek hatására szásszor halálosabb rádioaktív felhő keletkezne, mint a nagaszakii és a csernobili együttvéve”, és minden egyes olvasásnál viccesebb és viccesebb lett számomra. Kábé mint az ovisok, amikor az udvaron csüffögve acélpáncélvasról meg csilliózillió lőszerről beszélgetnek. Rossz!

 7. És ez az agyalágyult nem vállalta el az Expendablest, mert hogy abban nem elég mély a karakter, amelyet játszana. Erre a tökéletes katona 3-ban meg játszik. Idióta, megszomorodott baromállat.

 8. @Rorschach: Azért nem vállalta, mert Sly nem tudta rendesen körülírni a karakterét. De szerintem csak nem bírta elviselni, hogy rajta kívül nem egy, hanem még több izomember is jelen lesz.

 9. Ehh…most látom csak, hogy egy előző kommentem elveszett itt a virtuális rengetegben…

  Na, szóval az előzetes megnézése után, én azt mondom, hogy jobbnak tűnik a 2. részné egyelőre. De majd megnézem, aztán akkor kiderül, hogy tényleg jobb-e. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *