1

Az öt órai teához

– A Knight & Day spanyolországi forgatásán elszabadult néhány bika. Két nő könnyebben megsérült, Tom Cruise és Cameron Diaz ekkor nem tartózkodott a helyszínen.

– Robert Pattinson azt mondta, hogy az Eclipse-ben hatalmas csatajelenetek lesznek. Megemlítette, hogy vicces lenne, ha végül R kategóriás lenne a produkció. Ez soha nem fog megtörténni, hiszen a tinik számára készül elsősorban a film.

– Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer írja az Uncharted forgatókönyvét, a film egy népszerű számítógépes játék alapján fog készülni. Kyle Ward-ot kérték fel eredetileg erre a feladatra, de ő éppen más szkripttel van elfoglalva, a stúdió pedig türelmetlen volt.

– Lesz harmadik része Az elveszett fiúknak, a címe Lost Boys 3: The Thirst lesz. Corey Feldman vissza fog térni. Tanit Phoenix modell-színésznő szerződött le az egyik szerepre. Evan Charnov írta a forgatókönyvet.

– A Zöld Lámpás mozifilmben Ryan Reynolds fogja játszani a főszereplőt, a filmet még nem kezdték el forgatni, egy rajongó viszont készített egy előzetest hozzá:

– Joseph Gordon-Levitt volt az SNL házigazdája, ennek örömére előadta a Singin’ in the Rain dalt.

Egy komment

  1. Lost boys 3?? le vagyok maradva 🙂 de most utánanéztem, hát, a 2 sem volt egy nagy siker 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *