6

Nem lesz amcsi Oldboy… egyelőre

Írtam róla hónapokkal ezelőtt, hogy Steven Spielberg szeretné megrendezni az Oldboy amerikai változatát, a főszerepben pedig Will Smith lett volna látható. Azt is tisztázták, hogy ők nem az eredeti film alapján dolgoznának, hanem Nobuaki Minegishi és Garon Tsuchya mangáját használnák fel a filmhez, szóval nem lehetne alkotásukat remake-nek nevezni.

Azonban a jogokkal még most se sikerült zöld ágra vergődnie a DreamWorks-nek, ment a huzavona a koreai Mandate produkciós céggel, ezért Spielbergék fogták a batyujukat és elsétáltak. Tehát egyelőre nem lesz amerikai Oldboy, hacsak a Mandate meg nem gondolja magát.

6 komment

  1. Ezt annyira nem bánom, de a Battle Royale remake-ről nincs még mindig hír? Utoljára akkor hallottam felőle, mikor az iskolai lövöldözések okán elnapolták. 🙁 A könyvet imádtam, de a film finoman szólva is borzalmas volt. (A második részt meg jobb, ha nem is említjük.)

  2. @Tipca: Én mikor legutoljára hallottam felőle (azt hiszem tavaly) úgy volt, hogy még nem szerezték be a jogokat, de azon voltak. Neil Moritz lesz az egyik producer és azt mondta, hogy nem akarják véresre csinálni.

  3. @koimbra: nem akarják véresre csinálni??? a Battle Royale-nak épp az az egyik lényege, hogy ölik benne egymást a kölykök. jó, öldöklést lehet csinálni vér nélkül, de ne már! a másik fontos dolog a BR-ben a mondanivaló, de amerikai filmben erre nem nagyon lehet támaszkodni, jó ha egyáltalán érintik a témát, de még ha vér sem lesz… :S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *