15

Dolph Lundgren a Conanban?

Brett Ratner rendezte volna a Conan filmet, azonban ő kiszállt a produkcióból, helyette Marcus Nispelt szerződtették le. Az alkotáshoz még nem találták meg a megfelelő főhőst, anno Arnold Schwarzenegger játszotta a figurát, ez a szerep tette őt ismertté.

Az MTV News-nak sikerült Dolph Lundgrennel beszélnie, a színész pedig elárulta, hogy konzultált a Conan producereivel az egyik főszereppel kapcsolatban, de még korai lenne bármit mondani és úgy tűnik csak jövőre fogják közzétenni, hogy ki is lesz majd az erőtől duzzadó barbár. Egyébként Lundgren nem árulta, hogy kit alakítana a filmben, ha benne lenne.

A forgatókönyvet Joshua Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly dolgozta át, később pedig Ratner is beleíratta az elképzeléseit. A rendezés jogát a Wachsowski tesók kapták meg először, de a megfilmesítési jogok időközben átvándoroltak a Millenium Filmhez. Itt először John McTiernan, majd Xavier Gens neve jött szóba a rendezői poszt kapcsán.

15 komment

 1. Micsoda rejtély, hogy nincs főszereplő!
  A megoldás gondolom Dwayne Johnson lesz.

 2. “A megoldás gondolom Dwayne Johnson lesz. “

  És nem is lehetne rosszabb embert találni a szerepre. Kapunk egy Skorpiókirály mesét, pedig én egy kőkemény, véres fantasy-t akarok… 🙂

 3. Dolph? Na ne. Még viccnek is rossz. Ő is igencsak benne van a korban. Meg lehet, nagyon izmos csávó de a színészi képességei a nullával egyenlőek, egy jó fantasyba ő nem való.

 4. azért dwayne nem olyan rossz színész, más dolog, hogy a rendező mit akar majd kihozni az egész filmből. valami tündérmesét, akkor megvagyunk lőve, vagy valami tényleg komolyat alkot majd. sok múlik inkább a rendezőn, ém szívem szerint michael bay-t kérném fel, ő már a sziget-ben is jól hozta magát, gondolom a transformekrekkel (nem láttam egyiket se) meg fel is nőtt rendesen ahhoz, hogy igazi akciófilmrendező legyen. szerintem neki mindegy volna, hogy fanrasyt kell forgatnia, telepakolná számítógépes effektekkel. 🙂

 5. @holex: Bay? Meg lenne halva, hogy csak kardokkal és lándzsákkal hadonászó embereket kell irányítania és nincsenek benne menő verdák. Mellesleg Bay már Bad Boys-szal és A sziklával bebizonyította, hogy jó rendező, csak azóta saját magát próbálja túllicitálni.

 6. Miért kell már a Conant is elővenni?
  Ennyire nincsenek öteltek?
  Az eredtit nem hiszem hogy űberelhetik.

 7. @Zerido: Megnéztem a wikis adatlapját, hangosan nyerítettem a röhögéstől. Nem láttam a Terminátor Salvation-t, de mint kiderült ez a tag játszotta az Arnold-féle T800-as prototípusát. Ez már le van zsírozva gyerekek. 😀 40 éves, még mindig testépítő, volt pár kisebb szerepe, tiszta Schwarzi copy/paste. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *