1

Énekelgetős-táncikálós jelenetek

0clA musicalekben és a mesékben nem csodálkozunk azon, ha a szereplők dalra fakadnak, esetleg táncra perdülnek. Viszont vannak olyan filmek, amelyekben egyáltalán nem várjuk, hogy valamelyik karakter énekelni kezd vagy mondjuk táncikál egy kicsit. Előfordul, hogy ez a rész a legjobb az adott alkotásban, de többször csak emeli az amúgy is nagyszerű hangulatot, esetleg még furcsábbá teszi a produkciót. A cinematical összegyűjtött hét éneklős-táncikálós jelenetet.

1.) A Tank Aranka képregényfilm szerintem iszonyat rossz film volt, Cole Porter Let’s Do It száma sajnos semmit nem dobott a produkción. Jelen esetben Lori Petty fakadt dalra.

2.) Amennyire jó volt a Donnie Darko, olyannyira volt élvezhetetlen Richard Kelly következő alkotása A Káosz birodalma, de azért ennek a filmnek is megvan a saját kis rajongótábora. Az alkotásban Justin Timberlake ad elő egy számot és egy csapat dögös nővér asszisztál neki.

3.) A Shop-stop 2.-ben Becky (Rosario Dawson) Jay-t és Néma Bobot kéri meg, hogy szolgáltasson már egy kis táncolható muzsikát, egy kis rock (metál?) kitérő után a Jackson 5 ABC 123 dala kerül bele a magnóba.

4.) A következő  A nagy Lebowskiban  látható, ami Dude Gutterballs címre hallgató álomjelenete.

5.) 1997-ben került bemutatásra a Romy és Michelle vígjáték, Mira Sorvino és Lisa Kudrow főszereplésével. Ebben a két hölgyemélnyt Alan Cumming táncoltatja meg a Time After Time számra.

6.) A Ponyvaregény klasszikusban John Travolta csillogtathatta meg ismét tánctudását a, amiben Uma Thurman a partnere. A szám címe You Never Can Tell, Chuck Berry az előadó.

7.) 1983-ban a Kockázatos üzletben Tom Cruise zokniban és ingben nyomja az Old Time Rock and Rollra.

 8.) Matthew Broderick fénykorában vállalt szerepet a Meglógtam a Ferrarival vígjátékban, amely igen-igen jól  sikerült, az alábbi szűk két perc ebből a produkcióból látható.

Egy komment

  1. Romi és misel helyett simán befért volna a Boldogító Nemből Kevin Klein jelenete! Az űberelhetetlen amikor I will survive-ra elkezdi ropni! XD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *