3

Castlevania fejlemények

Egy ideje már próbálják tető alá hozni a Castlevania mozifilmet, amely a népszerű számítógépes játék alapján készülne, a történet Draclua és a vámpírölő Belmond család harcát mutatná be.

A forgatókönyvet Paul W. S. Anderson írta és a produkció megrendezésével is kacérkodott, ám inkább átadta a lehetőséget Sylvain White-nak (Örökké tudom mit tettél tavaly nyáron), de a forgatás csak nem kezdődött el, White pedig lelépett és hozzálátott a Losers képregényfilmhez. Ezek után James Wan-t (Fűrész, Death Sentence) kérték fel arra, hogy dirigálja le az alkotást, aki gyorsan át is írta Anderson forgatókönyvét. Wan akkor azt mondta, hogy a producereknek tetszenek az ötletei, ezen kívül még animekinézetű szereplőket és gótikus sztorivonalat emlegetett.

Ám ez már a múlté, ugyanis Jeremy Bolt, a film producere azt mondta, hogy  Paul W. S. Anderson ismét azon gondolkodik, hogy megrendezze a Castlevaniát, ezen kívül pedig a Metal Gear Solid játék filmadaptációjának a rendezői székére is esélyes. Szintén Anderson készítheti majd el A három muskétás új változatát 3D-ben, a 80 milliós produkció a tervek szerint szeptembertől foroghat.

3 komment

  1. Andersonnak lehet valami speckó trükkje, ha ennyi szar film után még mindig ott legyeskedik Hollywoodban…

  2. Csodálkoznék ha ebből valami jó sülne ki végül. Bár legalább nem Uwe viszi a projektet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *