1

Szerelmi háromszög a Vasember 2-ben

Tony Stark a képregényekben iszákos figura volt régebben, alkoholizmusa odáig fajult, hogy egy ideig a páncélt haverja, Rhodey hordta. Az első filmben is iszogatott Stark, de még annyira nem volt vészes, a hírek szerint a folytatásban sem jönnek elő az alkohollal való problémák, lesz viszont egy szerelmi háromszög. A két hölgy pedig Gwyneth Paltrow és Scarlett Johansson lesz.

Paltrow Stark asszisztense volt az első részben, Johansson új karakter lesz, ő egy orosz kémet, a Fekete Özvegyet formálja majd meg. A Marvel képrenyekben az Özvegy feladata egy USÁ-ba emigrált orosz tudós megölése. Vasember akadályozza meg a kémet feladata végrehajtásában. Később beleszeretette Sólyomszembe, majd tagja lett a Bosszú Angyalainak is. Az Ultimate verzióban (ez egy másik, párhuzamos világ) viszont összejött Starkkal, de ott kiderült, hogy rosszban sántikál és ha jól emlékszem be is kapott egy fejlövést.

Egy komment

  1. Micsoda különbség van a képregénypiacok között! Amerikában annyi magazint vesznek, hogy párhuzamos világot kellett kitalálniuk, nehogy összefolyjanak a sztorik, nálunk meg egy lapot is alig lehet eltartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *