3

MIIIB bejelentve

Rettentően kedveltem a Men in Black – Sötét zsaruk filmet, teljesen jól szórakoztam rajta. A második felvonás már kevésbé volt hangulatos, de azért egynek elment. Azért egy harmadik részt is megnéztem volna, de csak nem jött az évek alatt, de ami késik…

Zajlik a ShoWest éppen, rengeteg előzetest és kisebb-nagyobb hírt sütnek el ezen a rendezvényen, néhány trailer leírását fel is lehet lelni a neten, de a videók még nem kerültek fel sehova. Rory Bruer, a Sony Pictures Entertainment elnöke a ShoWest beszéde alatt megerősítette, hogy lesz Pókember 4 (nem nagy meglepetés), érkezik a Szellemírtók 3 (majd valamikor) és bejelentette a Men in Black harmadik részét is.

Forgatókönyv még nincs, arról sem esett szó, hogy Tommy Lee Jones és Will Smith vissza fog-e térni. Az első kettőt Barry Sonnenfeld dirigálta, róla sem esett szó, ő most szerződött le a The Spellman Files filmhez, amelynek főhőse egy detektív.

Smith jelenleg nem forgat, éppen ráér, Tommy Lee Jones mostanában rászokott a drámákra, úgy érzem az ő meggyőzése kemény dió lesz, sok millió dollárba fog kerülni, hogy elvállalja a szerepet ismét. Jones jelenleg a The Company Men drámát forgatja.

3 komment

  1. Szerintem, ha komolyan gondolják a MIB harmadik részét, akkor rá tudják venni Tommy Lee Jones-t is. Ahogy mondani szokták: “Van az a pénz…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *