3

Április bolondja

Tavaly ugyanezen a napon egy Superman vs. Pókember filmhírbe futottam bele, amire azt mondtam, hogy ez biztos csak valami tréfa, aztán leesett, hogy április elseje van. A kéőbbiek folyamán persze volt még néhány hamis hír, mint pl. Spielberg remake-et tervez a Cápából vagy a Cloverfield szörny benne lesz a Transformersben.

Nem készültem fel erre a napra idén se, néhány hír olvastán mondtam is magamnak megeszem a kalapom, ha ez igaz, aztán persze megvilágosodtam. A teljesség igénye nélkül röviden lássuk, milyen hülyeségekkel etették ma a népet.

0bg

– A következő Batman filmben Daniel Craig lesz a főszereplő, ellenfeleit Rob Schneider és Kathy Bates alakítják. Schneider bújhat Riddler, Bates pedig a Macskanő jelmezébe. Michelle Rodriguez, Batgirl-t pedig Eddie Izzard alakítja. (odeon)

– Egy másik hülyeség szerint a következő Denevérember produkció a Battle for Gotham címet adták, Johnny Depp Riddlerként tündökölhet, Heath Ledgert pedig CGI-vel támasztják fel. (Joblo)

0ts– Az AwfullyDisgustingMan oldal tudni véli, hogy Johnny Depp bújhat majd Fredd Kruger bőrébe a Rémálom az Elm utcában remake-ben. Az oldalon pár concept art-ot is meg lehet tekinteni. Depp trilógiához írta alá. (Moviehole) A Moviehole egyébként ma próbált kreatív lenni nagyon és egy rakat álhírrel örvendeztette meg olvasóit. Ezek szerint Vin Diesel-nek lesz cameo jelenete az Alkonyat folytatásában. Lesz Három férfi és egy bébi remake, a három apukát Seth Rogen, Zac Efron és Justin Long alakítja, a női főszereplő pedig Taylor Swift lenne. Seth Rogen ezen túlmenően pedig a Battlestar Galacticaban is szerepet vállalt.

– Tron Will Fight Skynet. McG elmondása szerint John Connornak nem csak a robotokat kell leküzdenie, hanem be kell jutnia a gép programjába, ezt úgy Tron-szerűen kell elképzelni. (GFR)

– A Transformers folytatásában benne lesz néhány G.I. Joe figura is, az alkotókat az inspirálta, hogy A Vasemberben látható volt Nick Fury, a Hulkban pedig Tony Stark. (cinemablend)

– A Hobbitból nem két filmet készítenek, hanem inkább trilógiát. (TheOneRing)

– Zöld utat kapott a Mátrix negyedik része, címe The Matrix: Resurrection lesz. Sam Worthington egy Sloof Lirpa nevezetű vírust fog alakítani, Robert Pattinson egy csapatnyi hacker vezetőjét. Neonak majd időutaznia is kell. A rendezői széket James McTeigue foglalhatja el, aki egyszerre hat részt is tervez (slashfilm)

Itt pedig a Vasember 2 már megtekinthető előzeteséről írnak.

– Zack Snyder George Lucas engedélyével újraforgatja az eredeti Star Wars trilógiát. (movieweb)

0zsnsw

3 komment

  1. Addig hihető, hogy “Zack Snyder”, de hogy Lucas bácsi bárkit is a gyereke közelébe engedne az elképzelhetetlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *