0

Hírmorzsák

0cg

  • Pornósztárként tér vissza Carla Gugino, a Watchmen egyik szuperhősnője. A Women in Trouble című független filmben Gugino Elektra Luxx-ot alakítja, aki a karrierje csúcsán áll, mikor kiderül, hogy gyereket vár.

 

  • Igaz, hogy a Watchmen a hétvége legnagyobb nézettségét produkálta, jóval kevesebbet hozott, mint ahogy azt a készítők elvárták volna. “Alig” 55,7 millió dollár bevételt termelt, pedig a szakértők jóval 60 millió feletti összeget vártak – írja a Reuters. Ennek ellenére a film forgalmazói “elégedettek”.
  • Dakota Fanning is szerepel majd a Twilight folytatásában, a novemberben bemutatásra kerülő New Moonban. “Nagyon szeretem a könyveket, mindet olvastam, és igazán menő dolog lenne szerepelni a filmben” – nyilatkozta korábban a 15 éves színésznő.
  • Lehet, hogy a Jonas Brotherst durván megalázzák a moziba járók? A tinisztárok 3D-s koncertfilmje ugyanis jelenleg a legrosszabb “műveknek” fenntartott lista élén áll az IMDB-n. Persze, sokak szerint csak az együttes utálói fogtak össze, hogy a legrosszabbnak szavazzák meg a filmet – a rajongói célcsoportba tartozók szerint a film “fantasztikus”, “csodálatos”, “minden idők legjobbja” (és persze, aki rosszat képes szólni róla, az csak irigy…)
  • Állítólag (hivatalosan meg nem erősített információk szerint) Brad Pitt titokban találkozott Barack Obamával, az Egyesült Államok elnökével, hogy “egyeztessenek” New Orleans újjáépítéséről.
  • Jövőre mutatják be a Ghost című filmből készült musicalt Londonban – még csak annyit lehet tudni, hogy a darab elsősorban Bruce Joel Rubin könyvére támaszkodik (ő írta a film forgatókönyvét, és Oscar-díjat is kapott érte), a zenét és a szöveget pedig az Eurythmics-es Dave Stewart és Glen Ballard írja majd.
  • Vince Vaughn megnősül: a színész eljegyezte kanadai származású, ingatlanügynök barátnőjét, Kyla Webert. A hírt Weber édesapja erősítette meg. A 38 éves színész állítólag Valentin-napon, egy négykarátos gyémánttal kérte meg a barátnője kezét. A pár valamivel több, mint egy éve van együtt – Vaughn egy interjúban közölte, hogy “boldog, elkötelezett és komoly” kapcsolatban él, de “soha többet nem szeretné kiteregetni a magánéletét”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *