0

Proyas tripodjai

Alex Proyas rendező nevét A holló után ismerhette meg a nagyközönség, a Dark Cityt is sokan kedvelték, az Én, a robotnál pedig érte pár támadás, miszerint alárendelte magát a stúdiónak. Idén szintén egy nagyobb költségvetésű produkcióval jelentkezik, a Knowingban Nicolas Cage futkározik, hogy megmentsen pár embert a jövőben bekövetkező tragédiáktól. Egy hónap múlva megtudjuk milyen eredményeket tud felmutatni ez a film, Proyas viszont nem pihen, új munka után nézett, a következő alkotása John Christopher regényéből, a The White Mountains-ból fog készülni. A történet egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol a földönkívüliek leigázták az emberiséget, háromlábú szerkezeteikkel uralmuk alatt tartanak mindent, az emberek pedig 14 éves korul után kapnak egy impalntátumot, ami korlátozza a kreativitást és a kíváncsiságot.

Korábban Gregor Jordan volt esélyes a rendezésre és meg is írta a forgatókönyvet, amit most írnak át. Proyas reméli, hogy a film sikeres lesz és le tudja forgatni a könyv másik két részét is.

A sztori nagyban hasonlít Steven Spielberg Világok harcához, bár ott nem sikerült végül bolygónk leigázása. Proyas független pénzből szeretné megvalósítani a filmet, ezek szerint nem egy 100 milliós alkotás lesz, de láthattunk már olyan kisebb költségvetésű produkciókat, amelyek versenyre keltek a blockbusterekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *