0

Autóverseny után bérgyilkos

A Wachowski tesók durván megbuktak a Speed Racerrel, sokan arra számítottak, hogy a következő filmjüket már nem tudják olyan könnyen tető alá hozni. De úgy látszik az élet nem állt meg, a Ninja Assassint hamarosan forgatni kezdik. A producer Wachowskiékon kívül még Joel Silver, aki a bukta után is kitart a fiúk mellett. A rendező James McTeigue, aki a V, mint vérbosszút rendezte a fivérek forgatókönyvéből (Silver ott is producer volt). A filmet hamarosan Berlinben kezdik forgatni.

A Ninja Assassin sztorijának a középpontjában egy Raizo nevű férfi áll, aki a leghalálosabb bérgyilkos a világon. Az utcán kezdte majd az Ozunu Klán képezte ki, ami egy titkos társaság. Mika Coretti (Naomie Harris) ezután a szervezet után nyomoz, egyre jobban beleássa magát az ügybe, míg a Klán embereket küld, hogy megölesse őt. Raizo megmenti őt, ezáltal célpontokká válnak, a nyomozónak és a bérgyilkosnak össze kell állnia, hogy az Ozunu Klánt elpusztítsák.

A főszereplő Rain lesz, aki egy koreai popsztár. Naomie Harris fogja alakítani a nyomozót, Sho Kosugi az Ozunu klán vezérét játssza majd, Rick Yune pedig Rain riválisának a szerepében tűnik fel.

Larry és Andy Wachowsky anno már írt egy bérgyilkosos sztorit, aminek a címe a Bérgyilkosok volt, főszereplőők pedig Sylvester Stallone és Antonio Banderas voltak. (Szerintem jó film volt.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *