4

J.J. Abramsre bíznák a Star Wars 9-et

Colin Trevorrow rendezte volt a Star Wars 9-et, ám néhány napja a direktor és a Lucasfilm útjai elváltak egymástól. Tulajdonképpen a szokványos kreatív nézetkülönbség volt az oka, hogy Trevorrow távozott, ezt követően lehetett arról is hallani, hogy nem volt épp túl kompromisszumképes és csakis saját elképzeléséhez ragaszkodott. De ki is léphetne a helyére? Rian Johnson, Az utolsó Jedik (The Last Jedi) alkotója kézenfekvő választás lenne, azonban nem úgy tűnt, hogy élne a lehetőséggel.

Szóval a stúdió visszakanyarodott J.J. Abrams felé, megpróbálják meggyőzni, hogy vezényelje le a Star Wars 9-et. A Deadline információi szerint még ma kiderül, hogy mi történt a megbeszélésen, szóval holnapra akár hivatalosan is bejelenthetik.

*UPDATE* : Gyorsan lezongoráztak mindent, az alku megköttetett, a Disney hivatalos közleményt is kiadott.

4 komment

  1. A kurva életbe…
    Bíztam benne, hogy Rian Johnson helyrerakja valamennyire a franchise-t, de ez így katasztrófa.
    Szkippelem az egészet a picsába innentől.

  2. Ennyi erővel rendezhette volna az egész trilógiát ő, nem kellett volna ez a hercehurca a rendezővel, Amúgy úgy is akart egy második esélyt, szóval hajrá! 🙂

    • Második esély…nekem nem volt vele bajom, a hetedik résszel nagyon is meg voltam elégedve:) Ahogy azzal sem értek egyet, hogy remake-et készített volna.

  3. Teljes kockázatkerülés, Rian Johnson jobb lett volna. Lehet, hogy őt megkeresték amúgy, de mosolyogva azt mondta, egy Kennedy-uralom elég volt…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *