3

Az Embertelenek előzetese – Újabb Marvel sorozat

embertelenekÚgy volt, hogy mozifilm lesz az Embertelenekből. Aztán meggondolták magukat és úgy döntöttek, hogy inkább sorozatot adnak nekik. Róluk már volt szó az Agents of S.H.I.E.LD. sorozatban, de tulajdonképpen a képregénybeli főbb figurákat még nem láthattuk. Ans on Mount lesz Fekete Villám, Serinda Swan játssza Medúzát, Iwan Rheon testesíti meg Maximust (a karakterekről itt esett szó).  Az első két részt 2017. szeptember 1-jén mutatják be az IMAX színházakban és két héten keresztül lehet rá majd jegyet váltani. 

3 komment

  1. Nehéz lesz leküzdenie az ellenszenvet és utálatot amit már az első képet közlése óta kap, de nekem tetszik alapvetően, kíváncsian várom.

    • Szerintem mozifilmet elbírt volna, pótolhatta volna az X-Ment:) Mondjuk eléggé nehezen lehetett volna összekötni az Agents of SHIELDdel, nem hiszem, hogy annyira előre tudnak gondolkodni, hogy lássák a karakterek jövőjét 🙂

      • Én is jobban örültem volna neki, nagyobb költségvetés és egy kis Kree mitológia stb, de szerintem ott halt be a dolog, hogy a shieldbe benyomták őket, az meg sajnos már a végét járja és túl nagyot vállaltak, nem tudják jelentősen összekapcsolni a filmek világát a sorozatokéval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *