4

A Valerian és az ezer bolygó városa következő előzetese

valeriankepLuc Besson évek óta átlagos és gyorsan feledhető akciófilmekkel múlatta az időt. Épp itt az ideje, hogy megmutassa, hogy tud ő még, ha akar. Mivel a sci-fi fantasy alapanyagát, vagyis a képregényt gyerekkorában elég sokszor lapozgatta és odavolt érte, így remélhetőleg, hogy nem csak egy színpompás, csodás effektekkel megrakott alkotást ad ki kezei közül.

4 komment

  1. Rohadt jónak tűnik, maximálisan meg van benne az a szárnyaló fantázia, ami bántóan hiányzik az új Star Wars filmekből.
    A két főszereplővel van max gondom, eléggé nyeretlen kétéves benyomását kelti a páros, még véletlenül se nézném őket szuperügynöknek.

    • Hát ugye egy fiatal csajszi kellett azért bele, mert Besson konkrétan bele volt anno pistulva a karakterbe.:) Mellé meg akkor egy olcsóbb, tehetségesebbnek mondható színész. Jó lesz ez, kell már egy fasza film Bessontól.

  2. Ha bukta lesz akkor pont azért, mert a főszereplők nem képesek az embereket a moziba csábítani. Én mondjuk bírom dehaant, de a csaj borzalmasan irritál. Aztán lehet a látvány ellensúlyozza ezt, de ez már a jupiternél meg a john carternél se jött össze.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *