5

Snyder helyett Whedon fejezi be az Igazság Ligáját

igazsligZack Snyder nélkül rakják össze az Igazság Ligáját (Justice League). Nem arról van szó, hogy a stúdió megvált volna tőle vagy a rendezőnek más elfoglaltsága akadt. Lánya két hónappal ezelőtt öngyilkosságot követett el, amit a direktor érthető módon azóta sem tudott feldolgozni. Snyder neje, Deborah, aki producerként vett részt a filmben, szintén kilépett. Úgy érezték, hogy a legjobb, ha a munkába temetkeznek, és nem is akarták nyilvánosságra hozni a tragédiát, hiszen végső soron a családra tartozik. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy nem tud a filmre koncentrálni, kénytelen volt elmondani a valódi okot, mielőtt még különféle teóriákat találnak ki az emberek.

Joss Whedon felügyelete alatt zajlanak az utómunkálatok, egyúttal a pótforgatással is ő törődik. Eredetileg csupán annyi lett volna a feladata, hogy néhány új jelenetet megírjon, amiben nem mutattak volna be újabb karaktereket, csak a már meglévő figurákkal rögzítettek volna néhány percnyi anyagot. Azonban Whedonnak most már több feladata lesz.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a novemberi premiert nem fenyegeti veszély.

5 komment

  1. Talán 20 éves ha lehetett a lányuk, nagyon durva, sajnos. Kész csoda, hogy eddig ez nem derült ki és folytatták a munkát. Kicsit fura Whedont a DC környékén látni, de remélem pozitiv hatása lesz.

    • A Batgirlt is ő csinálja, szóval ez belefér. Sok dolga nem hiszem, hogy lesz. Synder kijelölte az utat, neki csak felügyelnie kell a dolgok menetét, nagyjából. A stúdió dolga meg a sürgetés lesz:)
      Egyébként sem ő az egyetlen figura, aki egyik képregényes világból átmegy a másikba, no meg anno azért képregényeket is írt mindkét félnek, ha jól tudom.

    • Egy időben úgy volt hogy Whedon fogja megcsinálni a Wonder Womant, csak aztán abból a projektből ott nem lett semmi Whedon meg átment a Marvelhez.

  2. Borzasztó tragédia, teljesen érthető, hogy nem bírták. Whedonnak meg jár a tisztelet a beugrásért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *