3

Del Toro és Perlman nélkül jön a Hellboy reboot

hellboy1Guillermo del Toro hiába próbálta, hiába szerette volna, csak nem sikerült a Hellboy 3. részét megvalósítania. Habár a nézők többsége kedvelt az első két filmet, de pénzügyileg nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Viszont a karakter szülőatyja, Mike Mignola Facebook oldalán bejelentette, hogy lesz még Hellboy film, méghozzá egy R kategóriás reboot, amit Neil Marshall fog levezényelni és David Harbour bújhat a főhős bőrébe.

A THR információi szerint a Hellboy: Rise of the Blood Queen forgatókönyvét Andrew Cosby, Christopher Golden és Mignola vetette papírra. Ha minden jól megy a Millennium falai között valósulhat meg a projekt del Toro és Ron Perlman nélkül.

2004-ben jött ki az első Hellboy, a 66 millió dollár büdzsé mellé csak 99 millió dolláros összbevétel társult. A Revolution Studios nem kért a másodikból, így rábólintottak, hogy a rendező átvihesse az Universalhoz, ahol már 85 millióból gazdálkodhattak, viszont a globálisan elért 160 milliós eredmény kevésnek bizonyult, hogy hozzákezdhessenek a harmadikhoz.

3 komment

  1. Nem vagyok elvakult rajongója a filmeknek, de az eredeti gárda nélkül teljesen hidegen hagy ez a tervezet…

  2. Nem értem miért akarják az emberek ennyire a harmadik részt. Mit várnak tőle, ha már az előzőket is csak nyögvenyelősen nézték (bevételek alapján)

    • A Hellboynak megvan a maga rajongói köre és valszeg DVD-n is népszerűbb lehetett, mint a moziban, hiszen a folytatás sokkal többet hozott. De a harmadikra Del Toro bevallása szerint kellene vagy 150 millió, a stúdió meg hülye lenne ennyit adni rá, hiszen csak bukna rajta. De ott van pl. a Dredd, ami szintén durván megbukott és mégis sokáig nyomatták a neten a petíciókat, hogy legyen folytatás és még most is sokan reménykednek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *