4

Jeff Goldblum ismét dinók között

goldblummalcolmJeff Goldblum visszatér a dinók közé, a Jurassic World 2-ben ismét megformálhatja a káoszelmélet szakértőjét, Ian Malcolmot. A karakter benne volt az 1993-as Jurassic Parkban, miután sikeresen túlélte a filmet az 1997-es folytatásba is bekerült, ahol szintén átélt néhány veszélyes helyzetet, de nem került be a fenevadak gyomrába. A harmadik felvonásból már kimaradt.

„A világ elég sokat változott mióta Ian Malcolm belépett a Jurassic Parkba. Sokkal nagyobb szükség van a látásmódjára, mint valaha. Ő beszélt nekünk a káoszelméletről és hát igaza is volt.” – mondta Frank Marshall producer.

Chris Pratt, Bryce Dallas Howar, Justice Smith, James Cromwell és Toby Jones lavírozhat a Jurassic World 2-ben a dinoszauruszok között.

4 komment

  1. Remek! Kicsit akció sztár lett a második részben. De attól még nagyon jó karakter. Csak jót tehet a filmnek! (remélem)

    • Nekem meg az 1. számú! Bár ugye az előző résznél azt mondták, hogy csak erőltetett fogásokkal tudnák visszahozni a régi szereplőket, örülök hogy megtalálták a módját. Tőlem Sam Neill és Laura Dern is jöhet, imádom mindhármójukat! 😀

      • Annyit tennék még hozzá, hogy rendkívül örömteli, hogy Hollywood kezdi újra felfedezni ezt a remek színészt! A függetlenség napja 2.-ben is ő volt szerintem a legüdítőbb, A Thor 3.-at főleg miatta várom leginkább, a Jurassic World 2.-be pedig nagyon kell az ő karaktere szerintem! Mondhatni öröm a köbön! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *