0

Annabelle: Creation előzetes

annabellesequelA napokban perelte be Gerald Brittle a Warner stúdiót, a szerző ugyanis régen régen a Demonologist könyvében írt a Warren házaspárról, akiket a Démonok között (The Conjuring) franchise-ban is láthattunk. Brittle szerint a stúdió erősen merített művéből, éppen ezért kártérítést követel. Mi lesz ennek a vége? Nos, mindez nem állítja meg a Warnert, mivel máris jön az Annabelle következő része.

Az Annabelle úgy 257 millió dollárt termelt világszerte, így világossá vált, hogy a spin off kap még egy folytatást. Ezúttal David F. Sandberg, az Amikor kialszik a fény (Light Out) rendezője vehette kezébe a gyeplőt, viszont a forgatókönyvet ismét Gary Dauberman írhatta. Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia és Miranda Otto rémüldözhetnek a horrorban.

A történet a bábkészítőre és nejére összpontosít. Gyermekük 20 évvel ezelőtt hunyt el. Úgy döntenek, hogy házukba befogadnak néhány lányt, miután a közeli árvaház bezárt. És a lányok találkoznak a férj művével, Annabelle-lel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *