4

Noomi Rapace mégis benne lesz az Alien: Covenantban

rapacepormetheusA Prometheus befejezése után valahogy egyértelműnek látszott, hogy Noomi Rapace a folytatásban is benne lesz. Aztán kiderült, hogy a színésznő kimarad az Alien: Covenant címre keresztelt következő részből. De a dolgok megváltoztak.

A Deadline tudomása szerint Rapace elutazott Ausztráliába, a forgatási színhelyre, hogy felvegyenek vele pár jelenetet. Egyelőre nem tisztázott, hogy eleve így volt betervezve vagy Ridley Scott gondolta meg magát menet közben. Elképzelhető, hogy csupán pár flashbackben lesz látható.

Az Alien: Covenantban Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir és Amy Seimetz játszik, bemutató 2017 augusztus 4.

4 komment

  1. Én megmondom őszitnén totál érdektelen ez a film számomra. Sokkal jobban várnám a Blomkamp féle elképzelést több potenciált érzek abba mint ebbe. Elég volt ebből 1, de még ezt a vonalat folytatni…
    PEdig az alapkoncepció nem lett volna olyan rossz, de a kivitelezés mintha nem is Radler rendezte volna no mind1.

    • No ezzel detto igy vagyok énis…Scottnak nagyon nagyon hoznia kell egy retro faktort ha vissza akarja szerezni a rajongok bizalmát!

      • ÉS szerinted visszahozza a régi retro félinget főleg az első részt látva? Totál esélytelen már maga a folytatás tök fölösleges nem hogy visszahozza a régi faktrot:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *