5

Jake Gyllenhaal lesz a The Division főszereplője

divisionJake Gyllenhaal korábban a Perzsia hercege (Prince of Persia) játékadaptációban is benne volt, amely cudar bukásnak bizonyult Amerikában, de mindez nem rettentette el, hogy ismét próbálkozzon. Ezúttal az Ubisoft égisze alatt kijött The Division tetszett meg Gyllenhaalnak, a játék márciusban került a boltok polcaira és pár nap alatt 330 millió dollárnyi bevételt termelt. A színész nem csupán a főszereplője lesz a filmnek, a produceri teendőket is ellátja.

A játékban pusztító vírusfertőzés tombol, New Yorkban az alapvető szolgáltatások sorra megszűnnek és már se élelemhez, se vízhez nem lehet hozzájutni. A káoszban a Divízió speciális felszereléssel és fegyverekkel próbálják megfékezni a tomboló bandákat, egyúttal ki kell deríteni, hogy honnan ered a vírus.

Az Ubisoft mozis részlegének első darabja az Assassin’s Creed lesz, amely decemberben érkezik a vásznakra. És a Splinter Cell is tervezőasztalon pihen.

5 komment

  1. Húha beindulnak a játékadaptációk. Lassan már eljutnak a GTA-ig. Nem tudom mit lehetne kihozni belőle, de kiváncsi lennék annak az őrült világnak a megfilmesítésére 😀

  2. Ha ebből a sztoriból kihoznak egy jó filmet az kész csoda lenne. Én játszottam a játékkal, maga a játékban nagyon minimális a tartalom és a sztori az egy nagy nulla. Hogy ebből kihozzanak valamit ahhoz egy igazán jó forgatókönyv író kell.
    Jobb mint a warcraft filmhez valljuk be az se volt tökéletes. Pedig ott volt jó alapsztori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *