5

Emmerich már tudja, hogy mi lesz a Függetlenség napja 3-ban

fuggetlensegSpoiler

A Függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence) úgy ért véget, hogy ha lesz harmadik rész, akkor az már nem a Földön játszódik, hanem máshol, valahol az űrben. Vagyis ezúttal nem a bolygónkat fogják szétkapni, nem lesz megsemmisülő Fehér Ház, letarolt New York? Ezúttal mi leszünk az idegenek valahol, odamegyünk a minket letámadó lényekhez, és megmérkőzünk velük?

Emmerich az Empire magazinnak beszélt terveiről: „A következő film egy intergalaktikus kaland lesz. Úgy egy vagy két évvel a második után játszódik, nem fog eltelni húsz év a két történet között. Szeretném összetartani a csapatot, különösképpen a fiatal karaktereket, de Jeff (Goldblum) és Brent (Spiner) is benne lesz. Élvezetes lesz együtt látni őket. Elképzelem, ahogy az egyik kifejlesztett hajóval berepülnek egy féreglyukba.” – A rendező furcsa mód hozzátette, hogy habár a csapat elindul az űrbe a történetet mégis a Földön képzeli el és van egy remek ötlete erre nézve. Tehát akkor a brigád belép egy féreglyukba, akik aztán vagy a múltban, esetleg a jövőben kötnek ki és csatáznak a bolygónkat megtámadó csúnyaságokkal?

Mellesleg korábban Emmerich másmilyen sztorit gondolt ki a második részhez. 9/11 után inkább úgy érezte, hogy valami olyasmit kellene megmutatni, hogy az emberek véletlenül lelövik a felbukkanó idegeneket, majd a végén a Fehér Háznál landolt volna egy hajó és valahogy közölték volna, hogy békével jöttek.

5 komment

  1. Á köszönöm az információkat, szívesen megnéznék egy filmet ami végig az űrben játszódik, esetleg egy begyűjtő űrhajón, remélem az időutazást nem keverik bele viszont.

  2. Viszont, ha bukik a film ami így az adatoakt elnézve mélységesen sanszos akkor nem hiszem ,hogy lesz foyltatás.

    • Nyár van, így a hétköznapokon is van esélye szépíteni. Talán Amerikában egy 120 millió dollár reális lehet. Japánban meg csak július 9-én mutatják be. Talán megdobják a bevételt egy ötvenessel legalább. Ha összehoz összesen egy ötszázast, akkor esélyes lehet a folytatás. De egy hét múlva kiderül, hogy mennyire haraptak rá a népek.

  3. Szurkolok neki, mert gondolom a kommentjeimből látszik: szeretnék folytatást. Pont ezt nem kajolja az emberiség. Betojás.

  4. A második rész sokkal jobban tetszik mint az első rendszeresen megszoktuk nézni évente egy két alkalommal és már nagyon várjuk a harmadik részt.
    Jó lenne már tudni róla valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *