3

Új rendezőt keresnek a Z világháború 2-höz

worldwarzNyáron startolna el a Z világháború 2 (World War Z 2) forgatása. Juan Antonio Bayona vállalta a film ledirigálását, de most bedobta a törülközőt. „Bayona idén nem tud belevágni a folytatásba, mi azonban szeretnénk. Csodálatos rendező, reméljük, hogy hamarosan dolgozhatunk majd vele.” – írta a stúdió közleményében.

Az első rész rengeteg problémával nézett szembe, a film utolsó harmadát teljes egészében újra kellett venni. Végül a fáradozás meghozta gyümölcsét, világszerte 540 millió dollárt hozott a Brad Pitt főszereplésével készült produkció. Remélhetőleg Bayona távozása nem azt jelenti, hogy a következő rész háza táján is gondok adódtak.

3 komment

  1. Ha végképp nagy a kétségbeesés, én szívesen elvállalom a melót. 🙂

    Na jó, nem, mert nem értek hozzá. De igazából ebből ennyit nem is érdemes kihozni. Egy filmben működött a dolog, de ez szerintem pont nem az a kategória, amiből sorozatot lehet építeni. Egy lövetes volt ez, jókor jó helyen, de a második nagy anyagi visszaesés lesz. (Brad Pitt sem olyan nagy név manapság már színészént… Producerként képzeli szerintem ő is inkább el magát 10 év múlva.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *