9

Jamie Foxx lesz Little John

djangoJamie Foxx letudta a Sleepless Night akcióthrillert és a Sherwood-i erdő felé vette az irányt. Az Oscar-díjas színész leszerződött a Robin Hood: Originsre, Little John-t fogja megformálni. John szintén a keresztes hadjárat veteránja, csak éppen az ellenkező oldal sorait erősítette.  Sok csatából vette ki a részét és belefáradt az öldöklésbe. Kezdetben bizalmatlanul méregeti Robint, majd a legjobb barátokká válnak. A főszerepet Taron Egerton játszhatja, Maid Marian-t pedig Eve Hewson testesítheti meg.

A történeten nem változtatnak, azaz a háborúzás után hazatérvén a derék Robin látja, hogy szeretett országában az igazságtalanság és a zsarnokság úr. Néhány törvényenkívülivel együtt odapörköl a hatalomnak.

Otto Bathurst, a Peaky Blinders sorozat rendezője vezényelheti le a komor hangvételű kalandfilmet. A bemutató valószínűleg 2017-ben lesz esedékes.

9 komment

 1. Megint nettó baromság, hogy PC-k legyenek egy olyan karaktert akarnak feketíteni aki nem lehetett fekete (szerintem nem sok fekete keresztes lovag volt, de ha tévedek javítsatok ki). Miért nem lehet azt csinálni mint a Kevin Costner féle filmben? Morgan Freeman ottani karaktere még mindig nagy kedvenc.

  • Foxx sem lesz keresztesvitéz, pont, hogy az ellentétes oldalon fog állni a leírás szerint, csak gondolom beleun a harcba és dezertál, majd átlóg Britanniába Robin of Loxley-val. Itt egy gond van, hogy egy olyan figurát fog megszemélyesíteni aki eddig mindig egy tősgyökeres brit volt, bármely verzióban, míg a Freeman féle “arab” harcos egy pluszban beépített karaktert játszott.

  • DONI:
   Ez a szokás hatalma, Little John mindig is brit volt (és akkoriban nem hiszem, hogy sok fekete brit lett volna), maradjon is az és inkább építsenek be egy plusz főszereplőt akinél “reális”, hogy a bőrszíne fekete.

   BUCHEK8:
   Szerintem ez már egy jó ideje közkeletű kifejezés, de ha csak az zavar, hogy angol rövidítés akkor legyen pk 😀

 2. Hát nem biztos,hogy egy arab harcos csak úgy ide tudott volna jönni.Akkoriban más idök jártak,hamar felkoncolták volna.De ez Hollywood és öket ismerve lesz itt majd kínai Robin Hood,néger merlin stb.

  • Azért annyira nem lehettek ismeretlenek minden európai ember számára az arabok hiszen az Ibériai félszigetet kb a 8. sz.-tól a mórok uralták és ez még bőven tartott a 12. sz. végén is amikor a Robin Hood történet nagyjából játszódik. Bár az igaz, hogy túlzottan nem voltak oda értük. 🙂

   • Ebben tökéletesen igazad van.Csak,ha egy mór ugygondolta volna,hogy át ruccan francia honba akkor az első faluban keresztre feszítették volna.Ez ugye meg Anglia és mivel vallásháborút vívtak abban az idöben én egy lyukas petákot nem adnék az életért.A gond itt az,hogy egy jól ismert szerepet,karaktert kell eljátszania aki fehér,mert igy valósághü.A Kevin Costneresben azért nem zavart mert ott új figura volt és passzolt a sztoriba is.Ez nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *