10

A Terminator: Genisys következő előzetese

terminatorschItt van, itt van újra. Visszatért, visszajött. Mert a Terminator franchise-t egyszerűen képtelenek abbahagyni. Legutóbb végre eljutottunk a jövőbe, de John Connor harca a Skynettel a többség szerint gyengére sikeredett. A jogok ismét máshol pihennek és úgy gondolták, hogy csavarintanak a történéseken. Érdekesnek hangzik és tűnik. Talán pont a Genisysszel lesznek kibékülve a rajongók?

10 komment

  1. Most se sokkal szebb a CGI. Max 1 hónapjuk van még gyúrni rajta. T3-nak volt hasonló látványvilága (nem a legjobb referencia).

    • Igen, azon azért jó lenne javítani, a 91-es T2 effektjei, maszkjai, de még a 84-es T1 is hihetőbb volt ebből a szempontból. Azért 2015-ben ez ciki lenne, ez a TV sorozat szintjét se üti. Mondjuk a sztori erősnek tűnik.

  2. Egyre jobbnak tűnik. Ha sikerült egy épkézláb forgatókönyvet a látvány mögé tolni, akár jó is lehet. Ha bukta lesz, akkor viszont Swarci végleg visszavonulhat..

  3. Mindenképp jobbnak tűnik, mint az utolsó kettő. Klasszikus biztos, hogy nem lesz, de szórakozásnak jó lesz. Ez egy what if… történet, nem kell véresen komolyan venni. A trükkök minősége mondjuk remélem még jobb lesz a kész filmben.

  4. Nekem nem volt bajom a jövőben játszódó filmmel. Nem tudom, hogy a hardcore rajongók mire vágytak, de kellemes sci-fi volt. És most megint itt vagyunk a jelenben. Meddig lehet eljátszani ugyanazt? Bár nyilván csavartak a sztorin és érdekel miképp oldották meg, de szkeptikus vagyok. A trükkök egyes helyeken borzasztóak. Egyébként úgy gondolom, hogy csak a nemzetközi bevételek fogják megmenteni a súlyos buktától. A nyár egyik vesztese lesz.

  5. Nagyon kritikusan szoktam hozzáállni a a CGI jelenetekhez, de ez egyre szebb lesz, pár hónapja még tényleg látszott, hogy ha nem javítanak rajta, akkor az okozhatja a film bukását. Viszont ezt a trailert nézve abszolút rendben találtam a látványt… Persze majd moziban derül ki igazán, mit hoztak ki belőle, de számomra nem a látványon fog elvérezni a dolog, már ha ilyen minőségű lesz mint a traileren.. A története meg megint csak ígéretesnek tűnik, külön tetszik az is, hogy több idősíkor ölel fel a film, nem csak egy pici jövő, és vissza x-be, hanem jövő, mult, jelen… és még ki tudja.
    A 4 szerintem a bugyuta történetén vérzett el, látványra jó volt, de siralmas történet… vagy inkább a kivitelezése volt rossz, valahol nagyon elcsúszott. igazából az a kékes effekt is hiányzott, amit Cameron használt annó… mivel ugye ledobtak egy jópár atom bombát, eléggé sötétnek kellett volna lennie a felszálló por miatt, viszont ezek vígan rohangáltak a napsütésben… meg a T600-as hogy milyen rohadtul nem tudott célozni, mikor marcust kellett volna leszednie…vagy kb az összes embert… az ilyen hibák sem segítettek a fimen és akkor ott volt Bale… személyes ” kedvencem”… rohadtul irritáló volt. A T3 Connorja után Bale volt a legidiótább John Connor….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *