6

Hivatalos: A Russo fivérek rendezik az Avengers: Infinity Wart

avengersinfinityAz Amerika Kapitány (Captain America) első része felvezetésnek pont jó volt. Nem volt emlékezetes, de egyáltalán nem volt rossz, viszont látszott, hogy több kell a folytatásra. A sorozatok világából importált Russo fivérek kiválóan végezték el feladatukat, képregényes politikai thrillert vázoltak elénk, a rajongók elégedettek voltak, a stúdió szintén. A Disney/Marvel nem is szerette volna elengedni a testvéreket, lehetett már arról hallani, hogy rájuk bízná a Avengers: Infinity War két részét. Végül hivatalossá vált: a fivérek az Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America Civil War) után levezényelhetik a Bosszúállók 3. és 4. felvonását. Tehát Joss Whedon helyett ők állhatnak be a kamera mögé és ők küldhetik harcba a hősöket Thanos ellen.

6 komment

  1. Príma! Viszont én a magam részéről reménykedem hogy lesznek bennük új ellenfelek, új szupergonoszok, és nem csak Thanos (meg Nebula) lesz az egyetlen ellenfél, még a Galaxis őrzői 2-ben sem.

  2. Azért Whedon tartsa rajtuk a szemét, Gunn-nak is sokat segített, mindenesetre remek választás a testvér pár. Arról nincs hír esetleg, hogy Whedon más MCU filmet rendez e?

  3. Lehet tudni, hogy Whedon miért hagyta abba? Megunta? Nagyon sajnálom, mert forgatókönyvben szerintem ő a legjobb. Nagyon megtudja ragadni a karaktereket, jó szövegeket ír nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *