0

Heti bemutatók

0child44

44. gyermek (Child 44): öltető sorozatgyilkosthriller-dráma 1953-ban játszódik a Szovjetunióban. Hardy alakítja Lev Gyemidov MGB nyomozót, aki nem hajlandó úgy táncolni, ahogy a felettesei fütyülnek, ezért egy távoli helyre küldik. Azonban kiderül, hogy itt is hasonló gyilkosságok történnek, mint Moszkvában.

Gemma Bovery: A címszereplő és férje érkezik egy normandiai faluba. A nőre azonnal szemet vet Martin, a helyi pékség főnöke, idővel pedig párhuzamot von Flaubert Bovaryné-je között. Úgy gondolja, hogy neki kell majd megmenteni a nőt.

Julie kisasszony (Miss Julie): Jessica Chastain alakíthatja a címszerepet, Colin Farrell és Samanta Morton is leszerződött a drámára. Az 1880-as években járunk Írországban, egy vidéki birtokon. Az arisztokrata családból származó Julie kisasszonynak megtetszik édesapja inasa.

A pláza ásza Vegasban (Paul Blart Mall Cop 2): Kevin James és Nick Bakay megírták a forgatókönyvet, még szép, hogy Adam Sandler bevállalta a producerkedést, a rendezői székbe Andy Fickmant ültették a rendezői székbe. James karaktere a Biztonsági Őr Expora megy Las Vegasba lányával. Azonban egy agyas bűnöző rafinált rablást tervel ki az Ocean’s Eleven stílusában. Egyszerre szeretné kirámolni az összes kaszinót.

Hó az édenkertben (Snow in Paradise): A bűnöző Dave nem csak drogozik, hanem gyakran keveredik erőszakos dolgokba. De amikor legjobb barátja elhalálozik a iszlám vallásban talál lelki békére. Múltja viszont utánanyúl.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *