11

Cameronnak van forgatókönyve az Avatar 5-re is

avatarAz Avatar megrengette eget-földet, legalábbis a kasszákat bizonyosan és egyúttal megváltoztatta a mozizást is. Hiszen a producerek többsége azóta is a 3D-t erőlteti, jó részük inkább bevételnövelő eszközt látnak benne. Mindazonáltal egyértelmű volt, hogy lesz folytatás és James Cameron félretett minden filmtervét, hogy elkészíthesse az Avatar 2-t. Plusz még két részt. Azonban James Horner zeneszerző, Cameron régi „munkatársa” egy interjúban azt mondta, hogy tulajdonképpen a rendezőnek négy Avatarra elegendő forgatókönyve van. Viszont megpróbálja átvariálni úgy, hogy beleférjen három filmbe.

11 komment

 1. Tarzaaaan.Szereti.Jane…ilyen forgatókönyvet ha összeülünk droidos kommentelők írunk 4et simán 😀

   • Ha nem bír vele, akkor meg adja át valakinek…remélem azért több lesz az ötlete hogy még 4 filmen keresztül harcolnak az emberekkel

   • Valóban nem könnyű, ettől függetlenül az Avatarnak tényleg faék egyszerű sztorija van ami kismillió másik filmben volt már. De nem is a lebilincselő sztori miatt repesztett a kasszáknál.

 2. Bárcsak inkább a filmeket hozná végre ez a kretén. 5.részről beszél, miközben csak a második rész két év múlva lesz. Mi lenne ha nem 3 részen dolgozna egyszerre, hanem csak a másodikon. Marha!

 3. Essünk túl rajta, csinálja meg, aztán menjen vissza terminátorozni, mert a gépszörny bajban van szerintem, már jó ideje.
  Érdekes, az Avatar elsőre nem tetszett, aztán végül is megtetszett, lejjebb adtam az elvárásaimon. De tényleg sok ideig tökörészik a folytatásokon.

 4. Ez már tényleg szánalmas. Nem tud már mit kezdeni magával. Az első rész forgatókönyve is olyan szintű volt, mint amit két hét alatt dobtak össze.
  Pedig ez a csávó fénykorában olyan 2-3 hónap alatt írta meg a Terminator, az Aliens, és a Rambo 2 forgatókönyvét egymással párhuzamosan.
  Nincs messze már a George Lucas féle szint. Ő legalább belátta, hogy ideje nyugdíjaznia magát.
  Terminatort meg ne váratok tőle. Számtalanszor lenyilatkozta, hogy leszarja az egészet már.

 5. Hát, ha ezek az ötletek olyanok, mint amikből az első részt összeállt, akkor inkább tartsa meg őket magának…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *