1

Shyamalan és Willis újra együtt dolgozhat

shyamalanwillisM. Night Shyamalan talán már az idejét sem tudja, hogy mikor szerették őt igazán. Számára az eltelt időszak arról szólt, hogy folyamatosan negatív véleményeket és kritikákat olvashatott. Kezet foghat Bruce Willis-szel, hiszen a színész sem erőlteti meg magát mostanában. Ők ketten igen jól ismerik egymást, hiszen közösen vitték sikerre A hatodik érzéket (The Sixth Sense) és a Sebezhetetlent (Unbreakable). Talán itt lenne az ideje, hogy újra egyesítsék erejüket?

Shyamalan még karrierje kezdetén, a 90-es évek elején próbálta megvalósítani a Labor Of Love-ot, de a Fox stúdió hallani sem akart arról, hogy ő rendezze a filmet. Az idők folyamán több kísérlet is volt, hogy a történetet a vászonra vigyék, egy alkalommal Denzel Washingtont nézték ki a főszerepre.

Most úgy fest a helyzet, hogy megvalósuljon a film, ha minden jól megy Shyamalan szeptemberben kezdhet hozzá a forgatáshoz. Willist is sikerült megnyerni a produkcióra, ő ezúttal egy könyvesbolt tulaját játszhatja, aki egy tragikus baleset során elveszíti élete szerelmét. A férfi soha nem volt a nagy szavak embere és erősen bánja, hogy soha nem mondta nejének, hogy mennyire szereti őt. Felesége egyszer arra kérte, hogy járják be az országot, de nem indultak el. Emberünk úgy dönt, hogy felkerekedik és Phiadelphiából elindul a Kaliforniában található Pacificába, amely elhunyt szerelme kedvenc helye volt, ezzel mintegy posztumusz jelezné, hogy mennyire szerette őt.

 

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *