0

A New Line elveszítheti az Y: The Last Man jogait

lastmanÉvek óta szenvednek a New Line-nál az Y: The Last Man díjnyertes képregény vászonra vitelével. De nincs már sok idejük, hogy dűlőre juthassanak, hiszen hamarosan elveszítik a megfilmesítési jogokat. Brian K. Vaughn, a képregényszéria alkotója megemlítette, hogy a stúdiónak alig maradt pár hónapja, hogy belevágjon a produkcióba.

2007-ben került a New Line-hoz a tervezet, Carl Ellsworth látott hozzá a forgatókönyvhöz, D.J. Caruso a rendezői széket melegítette és David S. Goyer pattant be a produceri térfélre. Később kiderült, hogy a direktor egy trilógiában gondolkodik, nem szeretné a kiadott 60 rész történetét egyetlen filmbe belesűríteni, ám a stúdiónál nem értettek egyet vele. Majd Louis Leterrier felvetette, hogy inkább sorozatot kellene készíteni, de ötletét elvetették. Írók jöttek és mentek, Goyer tavaly júniusban említette meg, hogy végre eléggé jól néz ki a forgatókönyv. Ekkor Dan Trachtenberg tarthatta kezében a gyeplőt.

A képregényben 2002 július 17-én minden Y kromoszómával rendelkező emlős elhalálozik a Földön. Egyedül Yorick Brown szabadulóművész és majma marad életben, senki nem tudja, hogy miért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *