4

Jöhet a Riddick folytatás?

riddickA sötétség krónikája bukása után jó ideig úgy tűnt, hogy Richard B. Riddick soha többé nem fogja tiszteletét tenni a vásznakon. Azonban Vin Diesel és David Twohy folyamatosan nyösztették a stúdiót, küzdöttek azért, hogy engedélyt kapjanak a következő részre. Végül engedélyt kaptak a Riddick forgatására, amelyet tavaly bemutattak. Diesel pár órával ezelőtt jelentkezett a Facebook oldalán, ahol örömmel tudatta a rajongókkal a hírt, hogy jók a kilátások még egy részre.

„Most hívtak az Universaltól azzal a hírrel, hogy a Riddick az első a DVD-s toplistákon. A Riddick nem készülhetett volna el nélkületek. Ti is tudjátok ezt, hiszen 2012-ben csatlakoztatok a honlapunkhoz és tudatában vagytok, hogy milyen göröngyös utat jártunk be, mire az R kategóriás film elkészülhetett , mindezt alacsony költségekből sikerült összehozni. Nem csak az én, hanem a ti érdemetek is, nagyon-nagyon szépen köszönöm. Felettébb örülök és most már az Universalnál is azt mondták, hogy belevágnának a folytatásba.”

 

4 komment

  1. Bár ez a franchise nem tartozik az érdeklődési körömbe(a harmadik részt kizárólag Katee Sackhoff miatt néztem meg, mert őt viszont imádom), a legutóbbi rész meglepően jó volt. Várom a negyedik részt, és remélem Katee Sackhoff ismét benne lesz!

  2. Nekem jobban tetszett a 2. rész, de csak a Riddick-nek szánt messiás, kiválasztott szerep, sztori miatt. Viszont ez utóbbi lényege csak abból állt hogy volt egy sztoriszál ami köthető volt az 1. részhez, illetve szép sorban hullottak az ellenfelek,sajnos ez is csak az egyszer nézhető kategóriába tartozik, hogy érdemes-e 4.rész ,nem tudom

  3. Nekem nem jött be a 3. rész. Végig olyan érzésem volt, mintha az első részt néztem volna. nem igazán várom a 4-et sem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *