2

Guy Ritchie és Artúr király legendája

ritchieA Warner több alkalommal próbált kezdeni valamit Artúr király legendájával, de unos-untalan akadályokba futottak bele. A Deadline oldal úgy tudja, hogy a stúdió fut még egy kört, ezúttal Guy Ritchie dirigálhatná a produkciót. Sőt, ezúttal a fejesek nagyban gondolkodnak, hiszen hat felvonásban, fantasy körítéssel szeretnék elregélni a legendás történetet. Akiva Goldsman lesz a producer, Joby Harold írta az első rész forgatókönyvét.

Ritchie és üzlettársa, Lionel Wigram korábban már fejlesztgetett egy Artúr tervezetet, aminek a forgatókönyvét John Hodge, a Trainspotting írója szállította le.

A stúdiónak legutóbb az Arthur & Lancelot projekttel voltak nagy tervei, 2 millió dollárt fizettek David Dobkinnak a szkriptért. Colin Farrell lehetett volna Lancelot, Gary Oldmanra bízták volna Merlin megformálását, Kit Harrington pedig Artúrt játszhatta volna. Azonban a költségek emelkedtek, majd amikor a büdzsé elérte a 130 milliót a Warner behúzta a vészféket. Ezen túlmenően szó volt az 1981-es Excalibur remake-ről Bryan Singerrel.

2 komment

  1. Na végre…itta az ideje egy Artúr filmnek, amely nem teljességgel realista, mint Fuqua filmje, de nem is egy gyermekded fantasy..valahol az arany középút volna a legszerencsésebb..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *