0

Páros belépőt nyerhetsz a Riddick premier előtti vetítésére

riddickRiddick visszatér! A grandiózus második rész után kicsit szorosabbra húzták a derékszíjat, de az alkotók azt ígérik, hogy visszatérnek a gyökerekhez. A film szeptember 5-én, csütörtökön kerül a mozikba, de ha szerencsés vagy premier előtt, 3-án, azaz kedden megtekintheted barátoddal/barátnőddel/ismerősöddel. Két darab páros belépő vár gazdára!! Nincs más teendőd, mind az alábbi kérdésre beküldeni a helyes választ szeptember 02. 14.00 óriáig a filmdroid.blog@gmail.com-ra.

Csak azok játszanak, akik szabaddá tudják tenni magukat kedden 19.00 órára, a vetítés egy budapesti moziban lesz (a nyertesekkel a helyszínt is közlöm).

Mikor tűnt fel Riddick először a vásznakon?

Hivatalos tartalom: Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá.

A bolygóra érkező első űrhajó egy veszélyes, és kegyetlen katonákból álló csapatot szállít, míg a második roham parancsnokáról kiderül, hogy személyes érdekek vezérlik. Mindegyik fejvadásznak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *