1

Képregényként kiadják a Star Wars forgatókönyvének első verzióját

tn_stwarwarskepregeny1Mikor már úgy gondoltuk, hogy George Lucas kidobott minden apró információt és extrát az régi Star Wars filmekkel kapcsolatosan a piacra dobott „pár tucat” különleges kiadásokban, hát nem előrukkolnak még egy érdekességgel? Egy hosszabb esszét lehetne írni arról, hogy Lucas milyen változtatásokat eszközölt a Star Wars forgatókönyvének első és végső változata között, de az első elképzeléseket a Dark Horse képregény formában ki fogja adni. Szeptember 4-én kerül a boltok polcaira a nyolc részes széria első darabja, amely a franchise atyja által 1974 májusában papírra vetett történetét meséli el.

Habár az alapsztori nagyjából ugyanaz, de itt Luke Skywalker nem egy fiatalember, hanem egy ősz hajú tábornok, a főhős pedig Annikin Starkiller lett volna. Han Solo egy zöld bőrű földönkívüli nagyra nőtt gyíkhoz hasonlít, Artu pedig tudott beszélni. Ugyanúgy adott a gonosz Birodalom és az ellenállók, de a Császár nem egy sith, hanem csupán egy politikus. Fénykardok sem voltak, helyette lézerkard volt, de ezt mindenki hordta.

 

 

tn_starwars tn_starwarsborito tn_starwarskepregeny2 tn_starwarskepregeny3 tn_starwarskepregeny4 tn_starwarskepregeny5 tn_starwarskepregeny6 tn_starwarskepreny7

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *