16

Amikor kiderült, hogy Heath Ledger lesz Joker

Eléggé felhördült az internet népe, amikor kiderült, hogy Ben Affleck lesz Bruce Wayne és ez azzal is jár, hogy felhúzhatja a Denevérember gúnyát. Sokan már most temetik a Superman vs Batmant, gyorsan született több petíció is, azt remélve, ha minél többen írják alá a Warner meggondolja magát.

Menjünk vissza néhány évet. Christopher Nolan éppen A sötét lovag előkészületeivel foglalkozik, majd bejelentik, hogy Heath Ledger játszhatja Jokert. Mi történik? Újabb utálathullám érkezett, az emberek többsége képtelen volt elfogadni, hogy Ledger mázolhatja fehérre az arcát. FayeFaye találta az alábbi képet, amely egy afféle válogatás a reakciókból.

joker

16 komment

  1. Bárki bármit mond, engem nem lehet meggyőzni, hogy Ben Affleck jó Batman lesz. Az én képi világomban egyáltalán nem egy Batman figura.
    Csak képzeljétek el ahogy magába roskadva búskomoran, a világ minden fájdalmával ül Bruce Wayne… Mindenki előtt ott lebeg Bale hiteles arca. Most képzeljétek el ezt Affleckkel.
    Na ne!

  2. Pont ezt akartam belinkelni a Ben Affleck-es post-hoz. 🙂

    A petíciónak sem hiszem, hogy sok értelme van. Anno amikor Daniel Craig-et választották James Bond-nak akkor is sokan indítottak petíciót, hogy válasszanak mást. Nem tették.

  3. Hat teny hogy ha egy filmnek van mar egy kis hirneve akkor tuti midenbe belekotnek a rajongok. Felolem lehet Affleck a Batman mutassa mit tud, aztan ha szar lesz szar lesz. Az utobbi evekben kellemesek csalodtam benne felolem bizonyithat megint. Es barhogy is nezem a Heath Ledger lesz Joker lenyegesen nagyobb sokk volt anno es mi lett a vege? Elerte hogy en aki sosem rajongott a kepregeny filmekert a Sötét Lovagot a top10 filmjeim kozott tartom szamon.

  4. Mondjuk a negatív hype is reklám. Még el sem kezdődött a film forgatása, máris ettől hangos minden. Nyilván egy valag pénzt fog hozni, sokan elmennek megnézni, már csak kíváncsiságból is, mit alakít Mr. Affleck.

  5. És szépen el is vitte a hátán az egész filmet. Bale-nek nem volt sok dolga: mosolygós playboy-t játszani bárki tud, Batman-nek öltözve meg eltorzított hangon a frászt hozta rám.
    Ledger ütött igazán, és a sztori.

    • Talan olvasta anno ezt a sok szkeptikus, ironikus, helyenkent kifejezetten bunko velemenyt es apait-anyait beleadott a felkeszulesbe-szerepbe.
      Remeljuk, Affleck is megtaltosodik a sok ellendrukkertol. 🙂

    • “Bale-nek nem volt sok dolga: mosolygós playboy-t játszani bárki tud, Batman-nek öltözve meg eltorzított hangon a frászt hozta rám.”

      Hát akkor biztos más trilógiát néztünk: Bale végre karakter volt, nem egy báb. Az, hogy nem építkezett szélsőségekből, mint mondjuk Ledger, nem jelenti azt, hogy ne játszott volna jól. Minden rezdülése, pillantása, gesztusa a helyén volt, sőt még saját kinézetével is játszadozott (ha megfigyelitek, részről részre egyre soványabb, meggyötörtebb volt). Szerintem még a Sötét lovagnak is ő a főszereplője, mert messze ő a legvalószerűbb figura.

      • Nem azt írtam, hogy Bale nem játszott jól, hanem azt, hogy nem volt sok dolga. És hidd el, ugyanazt a trilógiát néztük, csak más szemmel. 🙂

  6. Sokan azért háborodtak fel mert tudjuk ugye milyen lett a Daredevil, a többségnek nem tetszett. Szerintem megvan az okuk rá ezúttal.

    • Aham, mert ugye Heath Ledger Joker szerepkörére is sokat lehetett következtetni a romantikus filmjeiből és a Brokeback Mountain-ből. Meg különben is, a színészek nem fejlődnek. Oh, wait!

      Rólad szól a cikk, csak nem sikerült még ezt sem értelmezned.

  7. Ja, csak az a baj, hogy Ben Affleck egy lerágott csont, minden szerepben volt már, szuperhősben is. Semmi újat nem fog mutatni, Heath Ledger meg volt néhány kevésbé ismertben előtte. Hollywood megint beválasztott…

  8. Imádom mikor minden hülyeséget előszednek, hogy védjenek valakit…eddig persze az volt, hogy Heath Jokerje egy ritka csoda…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *